Άργησε αλλά ξύπνησε ο Ναδάλ!

Ο Ράφαελ Ναδάλ χρειάστηκε να χάσει το πρώτο σετ από τον Καζάκο Κουκούσκιν για να αφυπνιστεί αλλά τελικά κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Γουίμπλεντον.

Ο Ράφαελ Ναδάλ χρειάστηκε να χάσει το πρώτο σετ από τον Καζάκο Κουκούσκιν για να αφυπνιστεί αλλά τελικά κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Γουίμπλεντον.


Ο Ισπανός, νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης, μπήκε νωθρά στο κεντρικό κορτ με τον Κουκούσκιν να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να κοντράρει στα ίσια στον Ισπανό. Ο Καζάκος, νούμερο 63 της παγκόσμιας κατάταξης αυτή τη στιγμή, έβαλε δύσκολα στον Ναδάλ στο πρώτο σετ έχοντας ως «όπλο» του το δυνατό του σερβίς. Κατάφερε μάλιστα να μην δεχτεί μπρέικ σε κανένα σημείο του πρώτου σετ και έτσι μπήκε σε θέση οδηγού.


Η συνέχεια όμως ήταν η αναμενόμενη καθώς ο Ναδάλ ανέβασε στροφές, πίεσε τον Καζάκο στο φιλέ, με το φόρχαντ στην ευθεία να ανεβαίνει κατακόρυφα και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 σετ.


Κάπου εκεί, ο Κουκούσκιν δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό του Ναδάλ και ο Ισπανός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-1 (7-6, 6-1, 6-1, 6-1).


Επόμενος αντίπαλος θα είναι ένας εκ των Κύργιου – Βέσελι, το παιχνίδι των οποίων αναβλήθηκε λόγω της βροχόπτωσης που ξέσπασε στο Λονδίνο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.