Παγδατής: «Έτοιμος για το Γουίμπλεντον»

Καθησυχαστικός και αισιόδοξος είναι αναφορικά με τον τραυματισμό που του στέρησε το δικαίωμα να διεκδικήσει τον αγώνα απέναντι στον Σταν Βαβρίνκα, ο Μάρκος Παγδατής.

Καθησυχαστικός και αισιόδοξος είναι αναφορικά με τον τραυματισμό που του στέρησε το δικαίωμα να διεκδικήσει τον αγώνα απέναντι στον Σταν Βαβρίνκα, ο Μάρκος Παγδατής.

Ο Κύπριος πρωταθλητής σχολίασε μετά την απόσυρσή του από το τουρνουά του Λονδίνου ότι όλα είναι μια χαρά, στέλνοντας μήνυμα ετοιμότητας ενόψει της έναρξης των προπονήσεων για το τουρνουά του Γουίμπλεντον.

«Ένοιωθα τον ώμο μου πολύ βαρύ, είχα ένα ελαφρύ τσίμπημα. Επισκέφθηκα τους φυσιοθεραπευτές και μου είπαν ότι ολόκληρη η πλάτη μου ήταν κάπως άκαμπτη, οι μύες ήταν πολύ κουρασμένοι. Δεν είναι κάτι σοβαρό όμως θέλουμε δυο-τρεις μέρες να δουλέψουμε στο σημείο και να χαλαρώσουμε τους μύες. Είναι κρίμα αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Έπαιξα έξι παιχνίδια σε εφτά μέρες και τον τελευταίο χρόνο δεν είμαι συνηθισμένος σε κάτι τέτοιο. Όλα είναι μια χαρά, είναι απλώς κάτι που πρέπει να φροντίσω. Θα είμαι έτοιμος για το Γουίμπλεντον», δήλωσε σχετικά ο Παγδατής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.