Ουίλιαμς: “Δεν εμφανίστηκα στον τελικό” (video)

Η Σερένα Ουίλιαμς εμφανίστηκε απογοητευμένη με τον εαυτό της, μετά την απώλεια του τίτλου στον τελικό του US Open, κόντρα στην Μπιάνκα Αντρεέσκου.

Η Σερένα Ουίλιαμς εμφανίστηκε απογοητευμένη με τον εαυτό της, μετά την απώλεια του τίτλου στον τελικό του  US Open, κόντρα στην Μπιάνκα Αντρεέσκου. Η Αμερικανίδα τενίστρια τόνισε πως δεν εμφανίστηκε στον τελικό και πως θα μπορούσε να έχει παίξει καλύτερα κόντρα στην Καναδή αντίπαλό της. 

Αρχικά, η Αμερικανίδα δήλωσε: “Δεν κυνηγάω απαραίτητα το ρεκόρ. Απλά προσπαθώ να κερδίσω Grand Slams. Είναι σίγουρα εκνευριστικό, αλλά είμαι ακόμα εδώ. Και κάνω αυτό που μπορώ να κάνω. Ειλικρινά σκεφτόμουν σε αυτό το σημείο ότι ήταν απαίσιο. Ότι μπορούσα να παίξω καλύτερα. Ότι έπρεπε να το κάνω. Δεν γινόταν να χάσω έτσι, άρα ήθελα να παίξω λίγο καλύτερα”.

Στη συνέχεια, η Ουίλιαμς συμπλήρωσε: “Σίγουρα η Μπιάνκα έπαιξε καλά. Οι επιστροφές της με κάνουν να παίζω καλύτερα και βάζουν πίεση στο σερβίς μου. Την ίδια στιγμή, είναι απαράδεκτο να παίζω εγώ σε αυτό το επίπεδο. Θα μπορούσα να παίξω καλύτερα, να κάνω περισσότερα. Θα μπορούσα να ήμουν περισσότερο η Σερένα. Ειλικρινά δε νομίζω ότι εμφανίστηκε η Σερένα. Πρέπει να καταλάβω πώς θα την κάνω να εμφανιστεί στους τελικούς Grand Slam”.

Τέλος, η Ουίλιαμς υπογράμμισε: “Είναι πολύ εκνευριστικό. Είμαι τόσο, τόσο κοντά, αλλά και τόσο μακριά. Δεν ξέρω τι να πω. Πρέπει να συνεχίσω, αν θέλω να είμαι επαγγελματίας τενίστρια. Και να συνεχίσω να παλεύω. Σίγουρα πήγα καλύτερα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Χάλεπ”.

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.