Μεντβέντεφ: «Έπρεπε να κερδίσω το δεύτερο σετ»

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ στάθηκε στο δεύτερο σετ, μετά το τέλος του τελικού στο φετινό US Open.

Ο Ρώσος τενίστας δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, πως θα έπρεπε να το είχε κατακτήσει, καθώς θεωρούσε πως έτσι θα διεκδικούσε με περισσότερες αξιώσεις τον τίτλο. Παράλληλα, ο Μεντβέντεφ συμπλήρωσε πως θα έπρεπε να έχει καλύτερη εικόνα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αρχικά, ο Μεντβέντεφ δήλωσε: «Μετανιώνω για το δεύτερο σετ, σίγουρα. Έπρεπε να το κερδίσω. Έπρεπε να το κερδίσω, αλλά μερικές φορές το τένις δεν είναι εύκολο. Πήγα να τον περάσω cross και όχι down the line, είχα δύο επιλογές και διάλεξα τη λάθος. Το δεύτερο σετ ήταν το καλύτερο που έπαιξα και δεν το κέρδισα. Γι’ αυτό θα έλεγα ότι είναι φυσιολογικό που πήγε έτσι το ματς, γιατί στο πρώτο και το τρίτο ήταν καλύτερος. Αν το κέρδιζα θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι. Την επόμενη φορά που θα παίξουμε θα είναι διαφορετική ιστορία, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι να αναλύσω. Έτσι είναι η ζωή και έτσι είναι το τένις. Θα προσπαθήσω να είμαι καλύτερος την επόμενη φορά».

Στη συνέχεια, ο 27χρονος Ρώσος αναφέρθηκε στο δεύτερο σετ: «Είναι κρίμα που δεν το κέρδισα, διότι ένιωθα ότι κυριαρχούσα. Έπρεπε να είχα πάει καλύτερα. Ήμουν πεισματάρης στις επιστροφές. Μάλλον, θα έπρεπε να αλλάξω τη θέση μου, αλλά είχα την αίσθηση ότι θα το κάνω να λειτουργήσει, διότι επέστρεφα χειρότερα σε σχέση με το ματς κόντρα στον Κάρλος. Όταν τελείωσε το σετ, σκέφτηκα ότι ήμουν πολύ πεισματάρης, ότι έπρεπε να αντιδράσω διαφορετικά. Αλλά έτσι είναι το τένις. Backhand όχι cross αλλά down the line και το σετ τελείωσε. Μερικές φορές είναι σκληρό».

Τέλος, ο Μεντβέντεφ αναφέρθηκε και στο τρίτο σετ της αναμέτρησης: «Σκεφτόμουν να συνεχίσω την physical μάχη, αλλά δεν τα κατάφερα και γι’ αυτό άρχισα να αστοχώ λίγο περισσότερο, να παίρνω λάθος αποφάσεις. Μετανιώνω για πολλά, αλλά την ίδια στιγμή υπάρχουν άλλοι 23 φιναλίστ. Πολλοί άλλοι, τέλος πάντων, μετανιώνουν όταν παίζουν μαζί τους σε τελικό σλαμ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.