Τζόκοβιτς: «Δεν είχα φανταστεί τους 24 τίτλους»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την κατάκτηση του US Open.

Ο Σέρβος τενίστας τόνισε πως δεν είχε φανταστεί πως θα κατάφερνε στην καριέρα του να κατακτήσει 24 Grand Slam τίτλους και συμπλήρωσε πως ζει ένα παιδικό του όνειρο.

Αρχικά, ο «Νόλε» δήλωσε μετά το τέλος του τελικού με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ: «Πρέπει να το λέω κάθε φορά, ότι ζω το παιδικό μου όνειρο, να συμμετάσχω στο υψηλότερο επίπεδο. Προέρχομαι από ένα δύσκολο μέρος, οι γονείς μου έκαναν τεράστιες θυσίες για εμένα, με υποστήριξαν να παίξω ένα ακριβό άθλημα, που δεν μπορούν να σηκώσουν εύκολα όλες οι τσέπες».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Υπήρχε τεράστια πίστη από τους γονείς μου και όλα τα μέλη της οικογένεια. Θέλω να πω στην οικογένειά μου ότι σας αγαπώ, αυτό το τρόπαιο είναι δικό σας, είναι πολύ ξεχωριστό επίτευγμα. Όταν συνειδητοποίησα ότι μπορώ να το πετύχω συνέχισα να βάζω νέους στόχους, δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορώ να κατακτήσω 24 Grand Slam τίτλους».

Τέλος, ο Σέρβος τενίστας δήλωσε για τον Ρώσο αντίπαλό του: «Ο Ντανίλ είπε πολύ καλά λόγια για εμένα και πρέπει να μιλήσω και για αυτόν. Έκανε ένα πολύ καλό τουρνουά, λυπάμαι για το σημερινό. Ο Ντανίλ είναι πολύ καλός, πολύ ευγενικός με εμένα, είναι πολύ σημαντική η σχέση που έχει χτίσει με την ομάδα του, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα κερδίσεις τα περισσότερα grand slam στο τέλος. Θέλω να συμφωνήσω μαζί σου, ο Ντανίλ έχει τον πιο αυθεντικό χαρακτήρα στο tour».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.