Γκοφ: «Δεν είμαι ακόμα ικανοποιημένη»

Η Κόκο Γκοφ τόνισε πως δεν είναι ακόμα ικανοποιημένη, μετά την πρόκρισή της στον τελικό του US Open.

Η Αμερικανίδα τενίστρια έφερε ως παράδειγμα τον Κόμπι Μπράιαντ και τη στάση που είχε όταν αγωνίζονταν στους τελικούς. Επίσης, αναφέρθηκε στη διακοπή που υπήρξε στον αγώνα της και στην πορεία της έως τον τελικό του αμερικανικού τουρνουά.

Αρχικά, η 19χρονη αθλήτρια δήλωσε: «Ούτε εδώ περίμενα τον τελικό, αλλά νομίζω ότι τότε ένιωσα ανακούφιση που πήγα στον τελικό γιατί τόσοι άνθρωποι περίμεναν πολλά από εμένα. Νομίζω ότι απλά δεν πίστευα ότι το είχα μέσα μου, ειδικά παίζοντας με την Ίγκα, που είχε τότε το νικηφόρο σερί. Αλλά τώρα είμαι συγκεντρωμένη περισσότερο στον εαυτό μου και τις προσδοκίες μου. Δεν μπαίνω στα social media, ούτε ακούω ανθρώπους που πιστεύουν ή δεν πιστεύουν σε εμένα. Ειλικρινά πιστεύω ότι έχω την ωριμότητα και την ικανότητα να το κάνω. Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί το Σάββατο, είμαι περήφανη για το πώς διαχειρίζομαι αυτές τις εβδομάδες».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη διακοπή στην αναμέτρησή της: «Θα προτιμούσα να μη γινόταν στο ματς μου, αλλά δεν έχω εκνευριστεί με τους διαδηλωτές. Ξέρω ότι το γήπεδο είχε εκνευριστεί γιατί διέκοψαν τη διασκέδαση. Πάντα λέω να κηρύττει κανείς αυτό που πιστεύει. Έγινε με ειρηνικό τρόπο, άρα δε γίνεται να νευριάσω πολύ. Σίγουρα δεν ήθελα να γίνει όταν ήμουν μπροστά με 6-4, 1-0 και ήθελα να συνεχιστεί το μομέντουμ. Αλλά αφού αισθάνονταν ότι ήθελαν να ακουστούν, δε γίνεται να εκνευριστώ».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Μπράιαντ: «Είχε φοβερό mentality. Aν ήταν μπροστά στους τελικούς με 3-1 ή οποιοδήποτε προβάδισμα, δεν πανηγύριζε. Θα ήταν ικανοποιημένος αλλά θα προχωρούσε μπροστά. Αυτή είναι η νοοτροπία που έχω. Προσπαθώ να απολαύσω τη στιγμή, αλλά ξέρω ότι και άλλη δουλειά να κάνω. Είναι εκπληκτικό επίτευγμα, αλλά δεν είμαι ακόμα ικανοποιημένη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.