US Open: Συγκινημένος ο Αλκαράθ μετά τον τελικό (vid)

Ο Κάρλος Αλκαράθ ήταν εμφανώς συγκινημένος, μετά την κατάκτηση του φετινού US Open.

Ο Ισπανός τενίστας δήλωσε πως ήταν ένα όνειρο, που έγινε πραγματικότητα και δε ξέχασε τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου, τονίζοντας πως η σκέψη του βρίσκεται στις οικογένειες των θυμάτων. Παράλληλα, ο Αλκαράθ δήλωσε πως χρωστάει πολλά στην οικογένειά του, που τον στήριξε από τα πρώτα του βήματα.

Αρχικά, ο Αλκαράθ δήλωσε: «Είναι κάτι που ονειρευόμουν από τότε που ήμουν παιδί. Δούλεψα σκληρά γι’ αυτό, είναι δύσκολο να μιλήσω, τα συναισθήματα είναι πολλά. Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό για μένα».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός τενίστας συμπλήρωσε: «Σκεφτόμουν τη μαμά μου και τον παππού μου, που δεν μπόρεσαν να είναι εδώ να παρακολουθήσουν τον τελικό».

Επίσης, ο 19χρονος τενίστας τόνισε: «Είναι ξεχωριστή μέρα για όλους, η σκέψη μου είναι μαζί σας. Στέλνω τις προσευχές μου σε όσους έχασαν τη ζωή τους την 11η Σεπτεμβρίου, η καρδιά μου και σκέψη μου σε αυτούς που έχασαν κάποιους δικούς τους ανθρώπους. Δε θα το ξεχάσουμε ποτέ. Τα πράγματα έχουν πάει πολύ καλά για μένα φέτος, ήταν ξεχωριστή μέρα και είναι ωραίο που θα είμαστε αύριο Νο.1 και Νο.2. Λυπάμαι που δεν είμαι Νο.1, αλλά δεν είναι άσχημο και το Νο.1. Θα κυνηγήσω τον πρώτο μου σλαμ τίτλο και το Νο.1».

Τέλος, ο Αλκαράθ δήλωσε: «Χρωστάω τα πάντα στην οικογένειά μου. Δεν μπορώ να τους ευχαριστήσω αρκετά, είναι η αιτία που είμαι εδώ. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.