«Ορφανό» το φετινό Ρολάν Γκαρός!

Το φετινός Ρολάν Γκαρός θα είναι «φτωχότερο» σε σχέση με άλλες χρονιές καθώς απόντες από το συγκεκριμένο τουρνουά θα είναι οι Ρότζερ Φέντερερ και Μαρία Σαράποβα.

Το φετινός Ρολάν Γκαρός θα είναι «φτωχότερο» σε σχέση με άλλες χρονιές καθώς απόντες από το συγκεκριμένο τουρνουά θα είναι οι Ρότζερ Φέντερερ και Μαρία Σαράποβα. 

Αρχικά ο Ελβετός σούπερ σταρ ανακοίνωσε πως δεν θα πάρει μέρος στο γαλλικό Όπεν. 
Συγκεκριμένα ο RF τόνισε:

“Δυστυχώς, αποφάσισα να μη συμμετέχω στο Roland Garros. Δούλεψα πολύ σκληρά, εντός και εκτός του court, κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα. Όμως, στην προσπάθειά μου να παίζω στο ATP World Tour για τα επόμενα χρόνια, νιώθω πως το καλύτερο για μένα θα είναι αν προσπεράσω όλη τη χωμάτινη σεζόν αυτή τη χρονιά και προετοιμαστώ κατ’ ευθείαν για το γρασίδι και τις σκληρές επιφάνειες”, ανακοίνωσε ο Federer, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του.

“Το ξεκίνημα στη φετινή χρονιά ήταν μαγικό για μένα, αλλά αναγνωρίζω πως ο προγραμματισμός είναι το κλειδί, για να συνεχίσω να έχω αυτή τη διάρκεια. Έτσι, η ομάδα μου και εγώ καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως δε με συμφέρει να παίξω μόνο σε ένα τουρνουά στο χώμα, γιατί θα επηρεάσει την προετοιμασία μου για το υπόλοιπο της σεζόν. Θα μου λείψουν οι Γάλλοι φίλαθλοι, που πάντα με υποστήριζαν. 
Ανυπομονώ να τους δω στο Roland Garros την επόμενη χρονιά”, συμπλήρωσε ο Ελβετός.
Λίγες ώρες μετά η γυναικεία ομοσπονδία WTA ανακοίνωσε πως η Μαρία Σαράποβα δεν θα δώσει το «παρών» στο συγκεκριμένο τουρνουά καθώς δεν κατάφερε να εξασφαλίσει wild card. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.