«Έκλεισε» ραντεβού στον τελικό με Τζόκοβιτς ο Ρουντ

Στον τελικό του Roland Garros βρίσκεται για δεύτερη χρονιά ο Κάσπερ Ρουντ, ο οποίος προσπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 3-0 σετ. Στο τελικό του grand slam θα συναντήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Στο δεύτερο ημιτελικό του Roland Garros ο Κάσπερ Ρουντ έστειλε «σπίτι» του, τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. O Νορβηγός βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στον τελικό του grand slam, εκεί θα συναντήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος νίκησε νωρίτερα τον Κάρλος Αλκαράθ. Ο Ρουντ επικράτησε με 3-0 (6-3, 6-4, 4-0) σετ του Ζβέρεφ και θα παίξει για τρίτο grand slam σε τελικό μέσα σε διάστημα ενός χρόνου.

Κυριάρχος ο Νορβηγός τενίστας στο πρώτο σετ. Ο Ζβέρεφ έκανε break και μείωσε σε 2-1, αλλά ο Ρουντ κράτησε το σερβίς του απάντησε με δεύτερο break, το οποίο διατήρησε μέχρι το τέλος του σετ. Τα πολλά αβιάστα λάθη του Γερμανού οδήγησαν τον Ρουντ να κλείσει το σετ με 6-3.

Στο δεύτερο o Νορβηγός εκμεταλλεύτηκε εκ νέου τα λάθη του Ζβέρεφ και με 6-4 έφτασε ένα σετ μακριά από την επιστροφή στον τελικό του τουρνουά. Στο τρίτο σετ ο Ρουντ έσβησε όλες τις ευκαιρίες του Ζβέρεφ και με 6-0 το πήρε και αυτό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.