Τσιτσιπάς: «Κοιμόμουν κατά μια έννοια»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν φανερά απογοητευμένος από την εμφάνισή του στον προημιτελικό του Roland Garros, με αντίπαλο τον Κάρλος Αλκαράθ.

Ο Έλληνας τενίστας δήλωσε πως στο μέλλον θα αποφύγει τα χάπια μελατονίνης, καθώς θεωρεί πως ευθύνονται για το ότι μπήκε πολύ χαλαρά στην αναμέτρηση. Επίσης, παραδέχτηκε πως ο Ισπανός αντίπαλός του έπαιξε καλά στο συγκεκριμένο ματς, ενώ απέφυγε να κάνει προβλέψεις για τον ημιτελικό μεταξύ Αλκαράθ και Τζόκοβιτς.

Αρχικά, ο Τσιτσιπάς δήλωσε: «Έπαιξε πολύ καλά, αλλά όχι εξαιρετικά. Ένα πράγμα που θα αποφύγω στο μέλλον είναι τα χάπια μελατονίνης και τον ύπνο πριν από τα ματς γιατί ξεκάθαρα δε βοηθάει. Ήταν δύσκολο το πρόγραμμα τις τελευταίες μέρες. Έπαιξα αργά το βράδυ. Όχι πολύ αργά, αλλά αρκετά για να χαλάσει το πρόγραμμά μου κατά έναν τρόπο. Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός και η αποθεραπεία το πιο σημαντικό πράγματα όταν παίζεις σε σλαμς. Έκανα το λάθος και στο παρελθόν όταν έπαιξα με τον Νόβακ στο Μπερσί πριν έναν χρόνο, είχα το ίδιο ακριβώς σκορ, όπως στα δύο πρώτα σετ. Μάλλον, στη μελατονίνη αρέσει το 1 και το 2».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Δε θέλω να πάρω τίποτα από τον Κάρλος, το παιδί παίζει καλά. Αξίζει να κερδίσει, ας μη μιλάμε γι’ αυτό. Είμαι σκασμένος που είχε αυτή την επιρροή πάνω μου, ας προχωρήσουμε. Δεν ήταν διασκεδαστικό στα δύο πρώτα σετ. Ήμουν τελείως off, κοιμόμουν κατά μία έννοια. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί, είναι άσχημο».

Τέλος, αναφέρθηκε στον ημιτελικό των Τζόκοβιτς και Αλκαράθ, χωρίς να κάνει προβλέψεις: «Ο ένας έχει εμπειρία, ο άλλος έχει πόδια και κινείται σαν τον Speedy Gonzalez, αυτό είναι. Ο ένας μπορεί να βγάλει μεγάλα χτυπήματα, ο άλλος προτιμάει έλεγχο και ακρίβεια, για να βάλει πίεση και να κάνει τον αντίπαλο να κινηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο. Δεν είμαι καλός στις προβλέψεις, οπότε μένω μακριά. Θα δούμε, ας κερδίσει ο καλύτερος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.