Roland Garros: : Αύξηση των χρηματικών επάθλων για το 2023

Αυξημένα θα είναι τα χρηματικά έπαθλα που θα διανεμηθούν στο Roland Garros, το οποίο θα διεξαχθεί στο Παρίσι το διάστημα 28 Μαΐου - 11 Ιουνίου, καθως οι διοργανωτές του χωμάτινου τουρνουά γκραν σλαμ ανακοίνωσαν ότι θα μοιράσουν συνολικά 49.6 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που είναι αυξημένο κατά 12.3% σε σχέση με πέρυσι.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι θα υπάρξει μια ακόμη πιο ομοιόμορφη κατανομή χρημάτων μεταξύ των παικτών. Γι’ αυτό αυξήθηκαν τα ποσά που παίρνουν όσοι αποκλείονται στον πρώτο γύρο στα μονά ανδρών και γυναικών, καθώς και τα χρήματα που θα δοθούν για τους αγώνες των προκριματικών, για το τένις με αμαξίδιο και το τένις με τετραπληγία.

Τα μπόνους για τα μονά θα είναι αυξημένα κατά 9.1% σε σχέση με το 2022, με τους νικητές σε άνδρες και γυναίκες να λαμβάνουν 2.3 εκατομμύρια ευρώ έκαστος, ενώ οι ηττημένοι των πρώτων τριών γύρων θα λάβουν 11-13% περισσότερα χρήματα. Επίσης, ακολουθώντας αλλαγές που έγιναν το 2022, οι διοργανωτές επέλεξαν να αυξήσουν τα πριμ για τους τρεις γύρους των προκριματικών, τα οποία θα… «μεγαλώσουν» κατά 11.8% κατά μέσο όρο. Επιπρόσθετα, τα χρήματα που θα διαθετούν στις εφετινές διοργανώσεις του Roland Garros για το τένις με αμαξίδιο και το τένις με τετραπληγία θα είναι 810.000 ευρώ, ποσό που είναι αυξημένο κατά 40% σε σχέση με το 2022. Τέλος, τα χρηματικά έπαθλα για τα διπλά ανδρών και γυναικών θα είναι αυξημένα κατά 4%.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.