Στον τελικό με τον Τσιτσιπά ο «αλύγιστος» Τζόκοβιτς (hls)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε 3-1 σετ του Ράφαελ Ναδάλ στον δεύτερο ημιτελικό του γαλλικού όπεν και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Στέφανο Τσιτσιπά στον μεγάλο τελικό του τουρνουά τη Κυριακή.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, βρέθηκε να χάνει με 0-1 σετ και στο ξεκίνημα του δευτέρου ήταν πίσω με 0-2 στα γκέιμς. Ωστόσο, ο Σέρβος έφερε “τούμπα” το παιχνίδι και εν τέλει πήρε μια σπουδαία νίκη σε 4 ώρες και 11 λεπτά απέναντι στον “βασιλιά” του Roland Garros. Ήταν η δεύτερη φορά μετά το 2015 που ο «Νόλε» κερδίζει τον Ναδάλ στο Παρίσι.

Ο αγώνας ήταν όπως αναμενόταν εντυπωσιακός. Πολλά μπρέικ, σπουδαία χτυπήματα και αρκετές αλλαγές στο σκορ. Τελικά, αυτός που φαινόταν λιγότερο επηρεασμός από την ένταση της αναμέτρησης, ήταν ο Τζόκοβιτς και δίκαια κέρδισε το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό.

Τα σετ: 6-3, 3-6, 6-7 (4), 2-6

Εκεί, βρίσκεται θυμίζουμε από το απόγευμα ο Στέφανος Τσιτσιπάς που νωρίτερα επικράτησε του Σάσα Σβέρεφ με 3-2 σετ σε ένα επίσης πολύ όμορφο παιχνίδι.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Νόβακ Τζόκοβιτς θα τεθούν αντιμέτωποι τη Κυριακή (13/6) στις 16:00 το μεσημέρι και φυσικά την αναμέτρηση μπορείτε να τη παρακολουθήσετε από τη συχνότητα του Eurosport στη πλατφόρμα της NOVA.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.