Η «Μάσα» στον τελικό!

Η Μαρία Σαράποβα κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ευγκένι Μπουσάρντ καθώς επικράτησε με 2-1 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Ρολάν Γκαρός.

Η Μαρία Σαράποβα κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ευγκένι Μπουσάρντ καθώς επικράτησε με 2-1 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Ρολάν Γκαρός.

Η Ρωσίδα, νούμερο οχτώ της παγκόσμιας κατάταξης, δεν μπήκε δυνατά στο κορτ με την ενθουσιώδη Μπουσάρντ να δίνει γρήγορο ρυθμό στην αναμέτρηση και να καταφέρνει να πάρει το πρώτο σετ με 6-4.

Η Καναδή τενίστρια, μόλις στα 20 της χρόνια, κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα πολύ καλό τουρνουά, στο δεύτερο Γκραν Σλαμ της καριέρας της έπειτα και τη συμμετοχή της στο Αυστραλιανό Όπεν, όπου είχε φτάσει και πάλι στις «4» αλλά αποκλείστηκε από τη Να Λι, η οποία το κατέκτησε στη συνέχεια.

Στο δεύτερο σετ, η Σαράποβα ανέβασε στροφές και κατάφερε να ισοφαρίσει στο τάι μπρέικ (7-5). Στο τρίτο και τελευταίο σετ οι δύο αθλήτριες απέδωσαν τένις υψηλού επιπέδου με τους θεατές να θαυμάζουν ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Η «Μάσα» κατάφερε να επιβληθεί κυρίως πνευματικά της αντιπάλου της και έτσι πήρε τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά. Πλέον, περιμένει την αντίπαλό της, που θα είναι μία εκ των Χάλεπ – Πέτκοβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.