Δεν πάνε στη Βραζιλία Κύργιος και Τόμιτς

Χωρίς τα μεγάλα αστέρια της στο τένις, Νικ Κύργιο και Μπέρναρντ Τόμιτς, θα ταξιδέψει η αποστολή της Αυστραλίας στο Ρίο Ντε Τζανέιρο για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Χωρίς τα μεγάλα αστέρια της στο τένις, Νικ Κύργιο και Μπέρναρντ Τόμιτς, θα ταξιδέψει η αποστολή της Αυστραλίας στο Ρίο Ντε Τζανέιρο για τους Ολυμπιακούς αγώνες. 

Ο 21χρονος Αυστραλός (Νο 18 στην παγκόσμια κατάταξη), ο οποίος έχει καταγωγή από την Ελλάδα και από τη Μαλαισία, υποστήριξε πως τον τελευταίο μήνα η συμπεριφορά της Ολυμπιακής επιτροπής της χώρας του ήταν πολύ άσχημη προς το πρόσωπό του και αποφάσισε να μην λάβει μέρος στους αγώνες.

Επίσης εκτός αποστολής έμεινε και ο Τόμιτς, Νο 19 στον κόσμο, και τη θέση τους θα πάρουν ο Τζον Μίλμαν (Νο 67) και ο ομογενής, Θανάσης Κοκκινάκης, ο οποίος έχει πέσει στην 414η θέση του κόσμου μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του και την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στον ώμο. 

Στις γυναίκες η Αυστραλία θα συμμετάσχει στο Ολυμπιακό τουρνουά του τένις με τις Σαμάνθα Στόσουρ (Νο 16) και Ντάρια Γκαβρίλοβα (Νο 56 στον κόσμο).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.