Τένις: Η Σάκκαρη περιμένει την απόφαση του Τσιτσιπά

Η Μαρία Σάκκαρη εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο μεικτό διπλό των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Η Ελληνίδα τενίστρια τόνισε πως θα περιμένει την οριστική απόφαση του Τσιτσιπά, ο οποίος δε φαίνεται τη δεδομένη χρονική στιγμή να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να πάρει μέρος στο μεικτό διπλό.

Η Σάκκαρη δήλωσε αρχικά: «Για να είμαι ειλικρινής, θέλω να παίξω και στα τρία events. Πρώτα από όλα στο μονό για τον εαυτό μου και μπορώ να παίξω διπλό με τη Δέσποινα, διότι θα είναι πολύ ωραίο για εκείνη να ζήσει την εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων. Θα ήθελα, όμως, να παίξω και μεικτό, διότι πραγματικά πιστεύω ότι έχουμε καλή ευκαιρία. Ωστόσο, δεν είμαι σίγουρη ότι ο Στέφανος θέλει να παίξει μεικτό, καθώς θα παίξει στο διπλό με τον αδερφό του. Από ό,τι ξέρω, λοιπόν, δεν σκοπεύει να παίξει μεικτό, αλλά έχει πει ότι θα αποφασίσει οριστικά όταν πλησιάσει το τουρνουά. Για την ώρα δεν μπορώ να σας δώσω απάντηση, πρέπει να ρωτήσετε εκείνον».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Όλοι ξέρουν πόσο καλά μπορούμε να παίξουμε. Είναι ταμπλό 16 ομάδων, κερδίζεις δύο ματς, είσαι στα ημιτελικά και μετά έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις μετάλλιο. Θα ήταν τεράστιο για τη χώρα μας. Δεν έχουν πολλές ομάδες τη χημεία μας, διότι δεν έχουν παίξει τόσα χρόνια μαζί. Νιώθω ότι θα είναι ατυχές αν δεν παίξουμε. Είναι, όμως, δική του απόφαση, εγώ θέλω πραγματικά να παίξω. Θα δούμε, μακάρι να αλλάξει γνώμη όταν πλησιάσει το τουρνουά και να γίνει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.