Μπαδόσα: «Ήταν κάτι σοκαριστικό»

Η Πάουλα Μπαδόσα τόνισε πως η αυτοκτονία του Κονσταντίν Κολτσόφ ήταν κάτι σοκαριστικό και για την ίδια.

Η Ισπανίδα τενίστρια δήλωσε πως η Αρίνα Σαμπαλένκα είναι μια από τις καλύτερες φίλες της και πως δε θα είναι εύκολος ο μεταξύ τους αγώνας και για την ίδια. Η Σαμπαλένκα σκοπεύει να αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση του Miami Open.

Η Μπαδόσα δήλωσε αρχικά: «Δεν ξέρω τι να πω. Είναι μια από τις καλύτερες φίλες μου, φυσικά γνωρίζω τι έχει συμβεί. Ούτε και για μένα είναι εύκολο, δεν ξέρω τι να σας πω. Είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα και περιμένω έναν δυνατό αγώνα. Δε θέλω να μιλήσω γι’ αυτό που συνέβη, αλλά όπως είπα και πριν, είναι μια από τις καλύτερές μου φίλες. Χθες μιλήσαμε αρκετή ώρα, το ίδιο και σήμερα το πρωί. Γνωρίζω καλά την κατάσταση και για μένα ήταν επίσης σοκαριστικό. Στο τέλος της ημέρας, είναι η καλύτερή μου φίλη και δε θέλω να υποφέρει. Είναι μια πολύ περίπλοκη κατάσταση. Είναι λίγο άβολο που θα την αντιμετωπίσω τώρα, αλλά δε θέλω να μιλήσω άλλο γι’ αυτό, γιατί ήδη είπα ότι δε θα το κάνω. Είναι η καλύτερή μου φίλη και της το υποσχέθηκα».

Στη συνέχεια, η Ισπανίδα τόνισε: «Γνωριζόμαστε πολύ καλά με την Αρίνα, ξέρω τι πρέπει να κάνω, όπως και εκείνη ξέρει τι πρέπει να κάνει. Δεν υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης. Σε αυτά τα παιχνίδια, κερδίζει εκείνη που θα παίξει καλύτερα και θα έχει τα πιο αποφασιστικά χτυπήματα στις κρίσιμες στιγμές. Όταν δυο παίκτριες γνωρίζονται τόσο καλά, τη διαφορά κάνουν οι πόντοι υπό πίεση, το πως θα είμαστε πνευματικά, αλλά και σωματικά. Θα είναι ένας τέτοιου τύπου αγώνας».

Επίσης, αναφέρθηκε και στον αγώνα με τη Χάλεπ: «Είχα πολύ καλό πλάνο σ’ αυτό το ματς, αλλά η Σιμόνα είναι από τις παίκτριες που ποτέ δε θέλεις να αντιμετωπίζεις. Με γνωρίζει καλά και ήξερε τι πρέπει να κάνει. Ήταν ένα πολύ πνευματικό ματς, όταν έχασα το 1ο σετ ένιωσα πως θα γίνει ξανά το ίδιο. Προσπάθησα να παραμείνω επιθετική και να συνεχίσω να πιστεύω. Δούλεψε. Ήμουν πίσω με σετ, με 1-2 και σχεδόν έφτασε σε break point, αλλά τα κατάφερα και είμαι πολύ χαρούμενη. Ειδικά για το timing, αφού τώρα δεν είμαι ούτε στα καλύτερά μου, ούτε έχω τόση αυτοπεποίθηση, εξαιτίας του τραυματισμού. Ήταν μια μεγάλη νίκη».

Τέλος, η Μπαδόσα δήλωσε: «Η Σιμόνα είναι μια ελίτ αθλήτρια. Ακόμα και 10 χρόνια να ήταν εκτός αγώνων, θα συνέχιζε να είναι η Σιμόνα. Έχει κερδίσει πολλούς τίτλους και τη σέβομαι πολύ. Σήμερα με εξέπληξε αρκετά. Πιστεύω πως θα επιστρέψει στην κορυφή πολύ σύντομα. Ποτέ δεν μπορείς να αμφισβητείς μια σπουδαία πρωταθλήτρια σαν τη Σιμόνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.