Σάκκαρη: «Βρίσκω τον εαυτό μου»

Η Μαρία Σάκκαρη τόνισε πως έχει αρχίσει να βρίσκει ξανά τον εαυτό της και πως αυτό φαίνεται στο κορτ.

Η Ελληνίδα τενίστρια δεν έκρυψε τη χαρά της για την πρόκριση στα ημιτελικά του Indian Wells και τόνισε πως είναι πανέτοιμη για την αναμέτρηση με την Κόκο Γκοφ.

Η Σάκκαρη δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Έμα Ναβάρο: «Είναι ένα από τα καλύτερα ματς που έχω παίξει εδώ και καιρό. Μάλλον, η τελευταία φορά που έπαιξα σε τέτοιο επίπεδο ήταν στην Ουάσινγκτον απέναντι στην Τζες Πεγκούλα, άρα έχει περάσει αρκετός καιρός. Είμαι χαρούμενη που βρίσκω τη φόρμα μου και που βρίσκω τον εαυτό μου».

Στη συνέχεια, τόνισε πως την ικανοποιεί η αγωνιστική της κατάσταση: «Θα έλεγα η φόρμα, διότι ακόμα και αν έχανα, θα είχε πολλά θετικά να πάρω μαζί μου. Το γεγονός ότι βρήκα τρόπο να νικήσω μια παίκτρια που παίζει τόσο καλά αυτή την περίοδο σημαίνει πολλά για μένα γιατί, όπως είπα, έχει περάσει καιρός. Έχω κάνει δύο, τρία καλά παιχνίδια στη σειρά. Δε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που έπαιξα καλά σε διαδοχικά ματς».

Σχετικά με το αν βλέπει διαφορές στο παιχνίδι της στα τελευταία ματς δήλωσε: «Δεν έχω δει highlights των αγώνων μου, μόνο αυτά που βλέπω στο Instagram. Νιώθω ότι προσπαθώ να παίξω όπως πριν από δύο χρόνια, να ανεβαίνω στο φιλέ, να είμαι επιθετική και να ρισκάρω στο σερβίς μου. Να είμαι τολμηρή, βασικά. Να παίζω για να κερδίσω και όχι για να μη χάσω. Αυτό με βοήθησε αυτή την εβδομάδα».

Σχετικά με το πρόγραμμα του τουρνουά, η Σάκκαρη είπε: «Δεν μπορείς να έχεις ένα τέλειο τουρνουά. Πάντα θα υπάρχουν πράγματα που δεν λειτουργούν υπέρ σου. Μπορεί να είναι το πρόγραμμα, μπορεί να είναι ο καιρός. Αν πρέπει να παίξω τρία σερί ματς, γι’ αυτό είναι που προπονούμαι. Αν δεν μπορώ να το κάνω, θα πρέπει να γυρίσω σπίτι και να προπονηθώ περισσότερο».

Όσον αφορά στην αναμέτρηση με την Γκοφ τόνισε: «Θα είναι δύσκολο, όμως παίζω εξαιρετικά αυτή τη στιγμή. Όταν παίζεις με την Κόκο πρέπει να αποδεχτείς ότι θα χτυπήσει δύο, τρεις μπάλες περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη παίκτρια. Πρέπει να είσαι υπομονετική. Αυτό έκανα και σήμερα για να νικήσω. Αυτός είναι ο τρόπος σκέψης μου για το αυριανό ματς. Είναι ωραίο να έχουμε κορίτσια που είναι τόσο αθλητικά και fit. Αισθάνεσαι ότι είναι ώρα να προκαλέσεις τον εαυτό σου κόντρα σε μια παίκτρια που είναι το ίδιο fit με σένα».

Τέλος, η Σάκκαρη μίλησε και για τη συμπεριφορά της προς το box της: «Είναι διαφορετικά τα πράγματα τώρα και είναι κάτι που θέλω να έχω μέχρι το τέλος της καριέρας μου. Δε θέλω να συμπεριφέρομαι καλά μόνο και μόνο επειδή έχω νέο άτομο στο box μου. Το δουλεύω και θα τα καταφέρω. Δεν έχω καμία αμφιβολία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.