Σάκκαρη: «Νιώθω ότι παίζω πολύ καλό τένις» (video)

Η Μαρία Σάκκαρη δεν έκρυψε τη χαρά της, που κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά του Indian Wells.

Η Ελληνίδα τενίστρια δήλωσε πως νιώθει ότι παίζει και πάλι καλό τένις, ενώ παράλληλα τόνισε πως είναι ένα δύσκολο και απαιτητικό τουρνουά.

Αρχικά, η Σάκκαρη δήλωσε: «Αυτός ήταν ο δυσκολότερος αγώνας που έδωσα τον τελευταίο καιρό. Η Έμα είναι απίθανη παίκτρια και μια πολύ καλή κοπέλα. Είχα τη δυνατότητα να τη γνωρίσω καλύτερα τις τελευταίες μέρες. Παίζει εκπληκτικά και είναι μια τεράστια νίκη για μένα, είμαι πολύ χαρούμενη που βρήκα τρόπο να κερδίσω αυτόν τον αγώνα σήμερα».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Προφανώς αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο τουρνουά, αντιμετώπισα εκπληκτικές παίκτριες αυτή την εβδομάδα. Είμαι απλά πολύ χαρούμενη που έδωσα στον εαυτό μου μια ακόμα ευκαιρία αύριο. Σας είχα πει ότι θέλω να μείνω εδώ όσο γίνεται περισσότερο. Εδώ είμαστε, μια μέρα ακόμα στο Paradise. Νιώθω πως παίζω και πάλι πολύ καλό τένις μετά από καιρό και είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκω τρόπους να κερδίζω αγώνες».

Τέλος, αναφέρθηκε και στις καιρικές συνθήκες: «Σιχαίνομαι το κρύο, προέρχομαι από την Ελλάδα και εκεί ήμουν συνηθισμένη να παίζω σε πολύ ζεστές συνθήκες. Γι’ αυτό προτιμώ να παίζω και τη μέρα εδώ, όση περισσότερη ζέστη έχει τόσο το καλύτερο για το παιχνίδι μου. Έπρεπε να αποδεχτώ το γεγονός ότι είχε δυνατό άνεμο και έκανε κρύο, είναι κάτι που δεν μπορώ να ελέγξω. Ήταν πολύ δύσκολο σήμερα από κάθε άποψη, μια από τις δυσκολότερες μέρες και ένας από τους δυσκολότερους αγώνες».

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.