Σάκκαρη-Σνάιντερ 2-1: Ανατροπή και πρόκριση στις «32» του Indian Wells (highlights)

Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε στη νέα εποχή της με νίκη! Παρότι απώλεσε το πρώτο σετ (5-7), πήρε τα δύο επόμενα κόντρα στη 19χρόνη Νταϊάνα Σνάιντερ και προκρίθηκε στις «32» καλύτερες του Indian Wells. Επόμενη αντίπαλος η Καρολίν Γκαρσιά.

Τι και αν βρέθηκε πίσω με σετ; Τι και αν στο ξεκίνημα της αναμέτρησης έπαιζε σαν να μην έχει αυτοπεποίθηση; Η Μαρία Σάκκαρη «σκάρωσε» ακόμη μία ανατροπή και θα συνεχίσει στο Indian Wells! Το παιχνίδι είχε μεγάλη σημασία για την 28χρόνη Ελληνίδα πρωταθλήτρια για δύο λόγους: Αφενός σηματοδοτεί τη νέα εποχή καθώς, ο Ντέιβιντ Γουίτ βρέθηκε για πρώτη φορά στο box της (νέος προπονητής της), αφετέρου χρειαζόταν οπωσδήποτε τη νίκη για να μην κινδυνεύσει να βρεθεί εκτός Top-10 του κόσμου.

Στο πρώτο σετ η Σνάιντερ ήταν το αφεντικό, προηγήθηκε 5-2, είχε επτά set-point αλλά τελικά μόνο όταν η Σάκκαρη επέστρεψε και ισοφάρισε σε 5-5, κατάφερε να κλείσει το σετ με ακόμη ένα μπρέικ (στο 8ο set-point της). Η συνέχεια άνηκε ολοκληρωτικά στο νούμερο 9 του κόσμου. Η Μαρία δεν πτοήθηκε από την απώλεια του πρώτου σετ και σταδιακά ανέβασε κι άλλο την απόδοση της. Αποτέλεσμα να κάνει ένα μπρέικ στο δεύτερο σετ και μετά το toilet break της Ρωσίδας πριν την εκκίνηση του τρίτου σετ, να μετατρέψει το παιχνίδι σε «πάρτι».

Και τώρα… Καρολίν Γκαρσιά για τη Σάκκαρη, μία παίκτρια που την ξέρει πολύ καλά και είναι το Ν. 26 στον κόσμο (νούμερο 20 στο ταμπλό του Indian Wells). Και αυτό το παιχνίδι, όταν οριστεί, θα το παρακολουθήσετε φυσικά ζωντανά από τα κανάλια Novasports.

Τα σετ: 5-7, 6-4, 6-0


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.