Αποκλείστηκε ο Μάρεϊ!

Ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ νίκησε με 3-2 στα σετ τον Σκωτσέζο στον πρώτο γύρο του Australian Open, στο πιθανότατα τελευταίο παιχνίδι του Μάρεϊ στο συγκεκριμένο Open.

Ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ ήταν εκείνος που επικράτησε στην τεράστια μάχη με τον Άντι Μάρεϊ, στο θρίλερ του πρώτου γύρου του Australian Open, στο -ενδεχομένως- τελευταίο παιχνίδι του Σκωτσέζου στην Αυστραλία. 

Ο Ισπανός τενίστας, νούμερο 24 στην παγκόσμια κατάταξη, πήρε τα δύο πρώτα σετ με 6-4 –σε 51 και 41 λεπτά αντίστοιχα- με τον Μάρεϊ να αντιδρά κατακτώντας τα δύο επόμενα στο tie break, με 7-5 και 7-4. Στο πέμπτο σετ όμως ο Μπαουτίστα-Αγκούτ (που δεν είχε νικήσει ποτέ στη σταδιοδρομία του τον Μάρεϊ) ήταν αποφασιστικός, έκανε break στο τρίτο και στο πέμπτο game για να φτάσει στην επικράτηση με 6-2 σε αναμέτρηση που είχε συνολική διάρκεια 4 ώρες και 10 λεπτά. 

Αξίζει να σημειωθεί πως καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά και μετά το τέλος του, το κοινό αποθέωνε τον Άντι Μάρεϊ, με τη μητέρα του να παρακολουθεί πολλές φορές δακρυσμένη την προσπάθεια του γιου της. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.