Australian Open: Ο Τσιτσιπάς έχει υψηλές προσδοκίες

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στοχεύει ψηλά στο φετινό Australian Open.

Ο Έλληνας τενίστας τόνισε πως έχει υψηλές προσδοκίες για τη φετινή διοργάνωση. Παράλληλα, τόνισε πως το ελληνικό κοινό στη Μελβούρνη του δίνει ενέργεια, ενώ παράλληλα συμπλήρωσε πως δεν ξέρει ακόμα αν θα μπορέσει να παίξει μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Αρχικά, ο Τσιτσιπάς δήλωσε για το αν έχει έξτρα πίεση, μετά τον περσινό τελικό στη Μελβούρνη: «Δε με έχει επηρεάσει, αντιθέτως μου δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο. Ο κόσμος εδώ αξίζει πολύ περισσότερα από εμένα. Έχω παίξει σε ημιτελικούς και ένα τελικό, στόχος μου είναι να προσφέρω περισσότερο θέαμα και περισσότερη ενέργεια σε στον κόσμο που θα έρθει να με υποστηρίξει. Οι προσδοκίες μου παραμένουν πολύ υψηλές και θέλω να δώσω στον κόσμο κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στη χώρα μας από κανέναν τενίστα. Ένας τίτλος ή μια μεγάλη επίδοση στο Australian Open είναι στις προσδοκίες μου».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη φυσική του κατάσταση: «Όταν μπαίνω στο γήπεδο και νιώθω την ενέργεια ενός μεγάλου ελληνικού κοινού στη Μελβούρνη, ξεχνάω όλα τα υπόλοιπα και αυτό που παραμένει είναι το παιχνίδι μου και το πώς θα φτάσω στη νίκη».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί με τη Σάκκαρη στο Παρίσι: «Θα ήθελα πολύ να μοιραστώ το γήπεδο μαζί της. Αυτή τη στιγμή έχω κάποιες προκλήσεις μπροστά μου, δεν ξέρω πώς θα με επηρεάσουν τα τρία ταμπλό. Δεν είναι εύκολο να παίξεις τρία ταμπλό σε μία εβδομάδα. Πρέπει να βρω λύσεις, διότι για μένα είναι επίσης σημαντικό να αγωνιστώ με τον αδερφό μου, με τον οποίο είχαμε όνειρο από μικρή ηλικία να παίξουμε μαζί σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι όνειρο ζωής. Φυσικά, υπάρχει και το μονό που είναι το πιο σημαντικό από όλα, οπότε θα πρέπει να καθίσω με την ομάδα μου και να το συζητήσω πιο σοβαρά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.