Βάιντα: «Ψυχικά κλονισμένος ο Τζόκοβιτς, αλλά δεν έχει πει την τελευταία του λέξη στο τένις»

Η τοποθέτηση ενός εκ των προπονητών του Σέρβου.

«Ψυχικά κλονισμένος» μετά την απέλασή του από την Αυστραλία είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς σύμφωνα με τον Μάριαν Βάιντα.

«Είναι ξεκάθαρο ότι έχει δεχτεί ένα ψυχολογικό πλήγμα, ότι θα τον πονάει για πολύ καιρό και είναι ξεκάθαρο ότι δύσκολα θα βγάλει αυτό που συνέβη από το κεφάλι του. Ωστόσο, γνωρίζω πολύ καλά τον παίκτη μου. Ο Νόβακ είναι δυνατός, επίμονος και δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη στο τένις», σημείωσε χαρακτριστικά σε συνέντευξή του στην σλοβακική αθλητική εφημερίδα «Sport».

Ακόμη επέκρινε το γεγονός ότι έχει ανακοινωθεί από τώρα, πως για να αγωνιστεί κάποιος στα Grand Slam, πρώτα στο Rolland Garros (Γαλλία) και μετά στο Wimbledon (Ηνωμένο Βασίλειο), θα πρέπει να έχει εμβολιαστεί κατά της Covid-19.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι σημαντικό να ανακοινωθεί κάτι για τουρνουά που θα διεξαχθούν τον Μάιο, όταν ο κόσμος δεν ξέρει τι θα συμβεί με την πανδημία τον επόμενο μήνα. Δεν θέλω να υποτιμήσω την κατάσταση, είναι πολύ σοβαρή, αλλά ποιος είναι ο σκοπός να το συζητήσουμε τώρα, τον Ιανουάριοαναρωτήθηκε ο προπονητής του Τζόκοβιτς, ο οποίος δεν ήταν μαζί του στη Μελβούρνη.

Ο Βάιντα, ο οποίος προπονεί το Σέρβο τενίστα από το 2006, εναλλάσσεται με τον Κροάτη Γκόραν Ιβανίσεβιτς όταν συνοδεύει τον Τζόκοβιτς σε μεγάλα τουρνουά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας