Australian Open: Οι Σέρβοι «αδειάζουν» τον Τζόκοβιτς και τον βγάζουν στη… σέντρα!

Έγκυρο το μοριακό τεστ του και θετικός στον κορωνοϊό στις 16 Δεκεμβρίου. «Το ήξερε από την πρώτη στιγμή», σημειώνουν χαρακτηριστικά στη Σερβία.

Στο ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς είχε ενημερωθεί από την 16η Δεκμβρίου και όχι την επόμενη μέρα, όπως σημείωσε σε τοποθέτησή του σχολίασε ο γιατρός Ζόραν Γκόικοβιτς, στη συνέντευξη Τύπου της Επιτροπής Κρίσεων της χώρας.

«Σε αυτό θα πρέπει να απαντήσει ο ίδιος ο Τζόκοβιτς, δεν μπορώ εγώ να ξέρω πότε άνοιξε το email του. Αυτό που εγώ μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι το πιστοποιητικό που επιβεβαιώνει ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν θετικός στον ιό και του στάλθηκε την ώρα που αναγράφεται, δηλαδή την ίδια μέρα, τις βραδινές ώρες», τόνισε χαρακτηριστικά «αδειάζοντας» ουσιαστικά τον συμπατριώτη του και Νο.1 του κόσμου που είχε ισχυριστεί πως δεν είχε ενημερωθεί εκείνη την ημέρα.

Παράλληλα έγινε κι επίσημο από το υπουργείο Υγείας της Σερβίας το ότι το PCR τεστ του Νόβακ Τζοκοβιτς ήταν αυθεντικό και (προφανώς) θετικό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ TIMELINE ΤΟΥ ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ AUSTRALIAN OPEN

«Αφού εμφανίστηκε το έγγραφο στα κοινωνικά δίκτυα, αναλύσαμε το έγγραφο και το έγγραφο είναι απολύτως έγκυρο», συνέχισε ο Γκόικοβιτς, ενώ για το θέμα της παραβίασης των κανόνων της καραντίνας ανέφερεότι δεν υπάρχει νομική τιμωρία!

Τέλος έκλεισε την τοποθέτησή του με το ότι είναι επιλογή του το να μην εμβολιαστεί!

«Αν το έκανε θα έδινε σίγουρα κίνητρο σε πολλούς άλλους για να εμβολιαστούν. Αλλά είμαι και υπέρ της ελευθερίας στην επιλογή, παρόλο που προσωπικά διαφωνώ με αυτή την επιλογή. Καμία χώρα στον κόσμο δεν έχει επιβάλλει ακόμα τον υποχρεωτικό εμβολιασμό».

Πλέον αναμένονται οι εξελίξεις και αν τελικά ο Τζόκοβιτς θα απελαθεί από την Αυστραλία, όπου βρίσκεται εκεί για το πρώτο Grand Slam της σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.