Αλκαράθ: «Προσπαθώ να μην σκέφτομαι τον τραυματισμό στον αστράγαλο»

Ο Κάρλος Αλκαράθ προετοιμάζεται για το τουρνουά στο Μόντε Κάρλο και στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε στον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα.

«Σκέφτηκα ότι πρέπει να είμαι προσεκτικός με αυτό. Αλλά μετά την πρώτη ώρα στο court προσπάθησα να μην το σκέφτομαι και έπαιξα κανονικά», δήλωσε αρχικά ο ταλαντούχος Ισπανός τενίστας.

«Δεν νιώθω πόνο στον αστράγαλο και κινούμαι κανονικά. Είναι κάτι που πρέπει να εμπιστευτώ και θα δούμε πως θα πάει. Τα πρώτα ματς είναι θα είναι δύσκολα και μπορεί να έρθουν κάποιες σκέψεις στο μυαλό μου (σχετικά με τον τραυματισμό).

Έμαθα πολλά από τα τουρνουά που έχω παίξει ως τώρα μέσα στη χρονιά. Χαίρομαι που ξαναβρήκα το τένις μου στις τελευταίες δύο διοργανώσεις. Όλη μου τη ζωή έπαιζα σε χωμάτινα γήπεδα, οπότε ξέρω καλύτερα τη συγκεκριμένη επιφάνεια.

Στα τελευταία δύο τουρνουά ξαναβρήκα χαρά στο παιχνίδι μου και είμαι χαρούμενος που μπορώ να δείξω αυτό το επίπεδο και στο χώμα», συμπλήρωσε ο Αλκαράθ.

Ο Ισπανός, Νο 3 στην παγκόσμια κατάταξη τένις, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο Μόντε Κάρλο στον 2ο γύρο κόντρα είτε στον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, είτε με παίκτη από τα προκριματικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.