Τζόκοβιτς: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λος Άντζελες το 2028, όταν θα έχει γίνει 41 ετών.

Μπορεί τα χρόνια να περνούν, όμως φαίνεται πως η σκέψη την απόσυρσης από την ενεργό δράση δεν έχει ωριμάζει στο μυαλό του Νόβακ Τζόκοβιτς, αφού ο Σέρβος τενίστας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δώσει το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028.

«Όλα είναι πιθανά, θα δούμε. Οι Ολυμπιακοί του Λος Άντζελες είναι πολύ μακριά. Η σκέψη και μόνο με ενθουσιάζει, λατρεύω να παίζω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά όπως ξέρουμε γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια. Δεν μπορώ ακόμα να δεσμευτώ σε κάτι τέτοιο.

Θα το πάω χρόνο με το χρόνο, θα βλέπω πώς είναι το σώμα μου και πόσο αφοσιωμένος θα είμαι, πόσο κίνητρο θα έχω για να συνεχίσω να κάνω καθημερινά αυτό που κάνω στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου. Γίνεται όλο και δυσκολότερο, αλλά ακόμα αγαπώ αυτό το άθλημα, ακόμα αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο και ακόμα είμαι στο νούμερο ένα», δήλωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο περιθώριο της παρουσίας του στο Indian Wells.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.