Σίνερ: «Ο Τζόκοβιτς είναι πηγή έμπνευσης»

Το εγκώμιο του Νόβαν Τζόκοβιτς έπλεξε ο Γιανίκ Σίνερ, μετά τον τελικό ATP Masters, χαρακτηρίζοντας τον Σέρβο τενίστα πηγή έμπνευσης.

«Είδα τι πρέπει να βελτιώσω και αυτό θα χρησιμεύσει ως σημείο αναφοράς για το μέλλον. Οπως είπα και στο γήπεδο μετά τον αγώνα, ο Νόβακ είναι πηγή έμπνευσης, γιατί δούλεψε για χρόνια όταν ήταν νέος για να φθάσει σε αυτό το επίπεδο», σχολίασε ο Γιανίκ Σίνερ, λίγο μετά την ήττα του από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του τουρνουά ATP Masters, που διεξήχθη στο Τορίνο.

«Εάν κοιτάξουμε την σεζόν του, μπορούμε να πούμε ότι έπαιξε καλά, αλλά παίζει σε αυτό το επίπεδο εδώ και σεζόν. Και δεν έχει σημασία ότι είναι 35, 36 ή 37 ετών, η σωματική του διάπλαση είναι στην κορυφή», πρόσθεσε ο Ιταλός πρωταθλητής, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 4 της παγκόσμιας κατάταξης.

Όσον αφορά στις διαφορές των δύο αγώνων, δηλαδή της νίκης του επί του Σέρβου στον αγώνα του ομίλου και στην ήττα του στον τελικό, ο Σίνερ, εξήγησε: «Είναι το πολύ, πολύ υψηλό επίπεδο παιχνιδιού του. Νομίζω ότι δεν είχα το ίδιο επίπεδο σωματικά. Και όταν αντιμετωπίζεις τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, έστω και μια πολύ μικρή πτώση σ΄αυτόν τον τομέα, προκύπτει πολύ μεγάλη διαφορά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.