Σίνερ: “Δεν κοιμήθηκα μετά την ήττα από τον Τζόκοβιτς”

Ο Γιανίκ Σίνερ μίλησε για την ήττα του από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Wimbledon και εξήγησε πως πήρε πολλά μαθήματα για το μέλλον.

Παράλληλα, ο Ιταλός τενίστας μίλησε για το μέλλον του αθλήματος στη χώρα του και την αντιπαλότητά του με τον Ματέο Μπερετίνι.

Κάθε φορά που χάνω έναν αγώνα, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Μετά από τον αγώνα είδα τα highlights. Θέλω να μαθαίνω απ’ αυτούς τους αγώνες αμέσως. Πήρα πολλά θετικά πράγματα από το Wimbledon. Πήρα την εμπειρία από το γρασίδι και που έπαιξα με τον Τζόκοβιτς στο Center Court. Ήταν καλός αγώνας, μετάνιωσα που δεν τον πίεσα περισσότερο στο 3ο και στο 4ο σετ, αλλά στο 5ο σετ δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Είχα ένα τέρας στην άλλη άκρη του γηπέδου και του άξιζε η νίκη“, δήλωσε για την ήττα από τον Τζόκοβιτς.

Για το αν πιστεύει ότι θα κέρδιζε το Wimbledon αν περνούσε τον Σέρβο, o 21χρονος είπε: “Είναι δύσκολο να πω κάτι τέτοιο. Θα μπορούσα να είχα τις ευκαιρίες αν έπαιζα καλά, αλλά μπορώ σίγουρα να πω πως σε κάθε τουρνουά που παίζω θέλω να κερδίζω. Προφανώς πήρα αρκετή αυτοπεποίθηση από το Wimbledon, μετά από τους τραυματισμούς και τις κακοτυχίες που είχα αυτή τη σεζόν“.

Για το ότι είναι στο Νο.1 της Ιταλίας αυτή τη στιγμή:Δεν σημαίνει τίποτα που είμαι στο Νο.1 της Ιταλίας, είναι μόνο ένα γεγονός. Ο Μπερετίνι ήταν άτυχος αυτή τη χρονιά και ο Μουζέτι είναι σε καλή κατάσταση, μόλις κατέκτησε το Αμβούργο. Η Ιταλία έχει πολλούς διαφορετικούς παίκτες, αλλά είναι όλοι εξαιρετικοί. Είμαστε μεγάλη δύναμη”.

Για τη σχέση και την αντιπαλότητά του με τον Ματέο Μπερετίνι: “Δεν έχουμε καμία αντιπαλότητα με τον Μπερετίνι , είμαστε δυο ήσυχοι χαρακτήρες που τα δίνουμε όλα όταν μπαίνουμε στο γήπεδο. Δεν τον έχω αντιμετωπίσει ακόμα στο tour. Είναι αλήθεια πως έχει περισσότερη εμπειρία από μένα, έχει κερδίσει περισσότερους τίτλους και ήταν περισσότερο καιρό στο Top 10. Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο. Δεν τον γνωρίζω πολύ καλά, αλλά έχουμε καλές σχέσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.