Οι επιδόσεις των Ελλήνων στην Κωνσταντινούπολη

Μίτινγκ κλειστού στίβου διεξήχθη την Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη, με τη συμμετοχή Ελλήνων αθλητών και αθλητριών, που το Σάββατο θα αγωνιστούν εκεί για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Μίτινγκ κλειστού στίβου διεξήχθη την Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη, με τη συμμετοχή Ελλήνων αθλητών και αθλητριών, που το Σάββατο θα αγωνιστούν εκεί για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα. 

Ο έφηβος Νίκος Νεράντζης ήταν από τους αθλητές, που ξεχώρισαν, καθώς ξεπέρασε τα 5,20μ στο άλμα επί κοντώ και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, το οποίο ήταν 5,15 μέτρα. Ο αθλητής, του Παύλου Σκορδίλη, παράλληλα πέτυχε επίδοση καλύτερη από το όριο συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας του (5,15), το οποίο θα γίνει στο Μπίντγκοζ. Ο Νεράντζης, ο οποίος κατέλαβε την πρώτη θέση, ξεπέρασε τόσο το 5,20 μ., όσο και το 5,15 μ., που προηγήθηκε με την πρώτη προσπάθεια.

Την πρώτη θέση, αλλά όχι με την επίδοση που θα ήθελε, κατέλαβε στα 60μ. εμπ. η Ελισάβετ Πεσιρίδου. Η πρωταθλήτρια των ψηλών εμποδίων τερμάτισε σε 8.32. Σταθερή στις φετινές της επιδόσεις εμφανίστηκε η Λίλη Αλεξούλη, που ήταν πρώτη στο μήκος με 6,32 μέτρα.
Άτυχη στάθηκε η Ραφαηλία Σπανουδάκη, που τραυματίστηκε στα 60 μ., και πλέον θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή της στο Βαλκανικό. Η νεαρή αθλήτρια τερμάτισε σε 7.68, ωστόσο έφυγε υποβασταζόμενη από τον αγωνιστικό χώρο. Στην ίδια απόσταση η Παναγιώτα Βενίερη σημείωσε 7.63.

Στα 1.500μ. ο Ανδρέας Δημητράκης έπεσε και εγκατέλειψε την κούρσα 400μ πριν το τέλος. Στην ίδια απόσταση ο Άγγελος Βασιλείου τερμάτισε σε 3.49.21.
Στα 60μ των ανδρών ο Παναγιώτης Ανδρέαδης κατέλαβε την δεύτερη θέση με 6.77, ενώ ο Πάνος Τριβυζάς ακολούθησε στην τρίτη θέση με 6.85.

Στο μήκος των ανδρών, ο Μιχάλης Μερτζανίδης είχε καλύτερο άλμα στα 7,52μ, επίδοση που του έδωσε την τρίτη θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.