Κανείς δεν αμφισβητεί τον Μπολτ στην ομάδα των «59» της Τζαμάικας για το Ρίο

Φυσικά και θα ήταν ο Γιουσέιν Μπολτ στην αποστολή της Τζαμάικας για το Ρίο, αφού κανένας δεν τολμά να τον αμφισβητήσει ανοικτά.

Φυσικά και θα ήταν ο Γιουσέιν Μπολτ στην αποστολή της Τζαμάικας για το Ρίο, αφού κανένας δεν τολμά να τον αμφισβητήσει ανοικτά. 

Η ολυμπιακή επιτροπή της νησιωτικής χώρας της Καραϊβικής έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των μελών της αποστολής στίβου για τους Ολυμπιακούς του Ρίο και, σε πείσμα κάποιων που επέμεναν και απορούσαν ότι θίγεται δήθεν ο κανονισμός, επειδή δεν κατάφερε να πάρει μέρος στα τράιαλ λόγω τραυματισμού, ο 29χρονος σπρίντερ συμπεριλαμβάνεται στη σχετική λίστα.
 
Τόσα ξέρω, τόσα λέω! Είναι δυνατόν να μείνει εκτός ο μεγαλύτερος σύγχρονος αθλητής, ό,τι σπουδαιότερο έχει να επιδείξει η Τζαμάικα και γενικότερα ο παγκόσμιος κλασικός αθλητισμός στο πέρασμα των χρόνων από τον Σπύρο Λούη μέχρι σήμερα; Ή -για τους φίλους του ποδοσφαίρου- θα υποστήριζε κάποιος ότι μπορεί να μείνει εκτός ομάδας ο Πελέ με τον Μαραντόνα ή ο Μέσι με τον Ρονάλντο για τους νεότερους, επειδή είχαν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού; Μα είναι ηγέτες!
 
Για την ιστορία, ο Μπολτ δηλώθηκε και θα υπερασπιστεί κανονικά τους τίτλους του (να έχει την υγειά του πρώτα) σε 100μ, 200μ και 4χ100μ στο κατ’ εξοχήν σπουδαιότερο άθλημα των Ολυμπιακών Αγώνων, έχοντας στο πλάι του το Νο 2 για την Τζαμάικα και «ομόσταυλό» του Γιόχαν Μπλέικ.
 
Συνολικά στην αποστολή περιλαμβάνονται 59 αθλητές και αθλήτριες και μεταξύ τους θα βρίσκεται και η Σέλι Αν Φρέιζερ, η οποία στοχεύει σε ένα 3ο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο στα 100μ, ενώ η «ασημένια» παγκόσμια πρωταθλήτρια των 200μ Ελέιν Τόμπσον δηλώθηκε τόσο στα 100μ όσο και στα 200μ.
 
Η Βερόνικα Κάμπελ, δύο φορές «χρυσή» Ολυμπιονίκης, θα κάνει μόνο 200μ και 4χ100μ, ενώ από τα άλλα ονόματα που συμμετέχουν στην αποστολή ξεχωρίζουν ο παγκόσμιος πρωταθλητής των 60μ εμπόδια, Ομάρ ΜακΛέοντ, και η «χάλκινη» της σφαιροβολίας, Ο΄Ντέιν Ρίτσαρντς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.