Ρουντίσα: «Απέδειξα πως είμαι ο κορυφαίος»

Ως την κορυφαία στιγμή της καριέρας του χαρακτήρισε το χρυσό μετάλλιο στα 800μ των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ο Ντέιβιντ Ρουντίσα.

Ως την κορυφαία στιγμή της καριέρας του χαρακτήρισε το χρυσό μετάλλιο στα 800μ των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ο Ντέιβιντ Ρουντίσα.  Ο Κενυάτης αθλητής τερμάτισε σε 1.42.15 που είναι η καλύτερη φετινή του επίδοση αλλά και η κορυφαία στον κόσμο για το 2016.

Ο Ρουντίσα έγινε έτσι ο πρώτος από το 1964, που κερδίζει σε δύο στη σειρά Ολυμπιακούς τα 800μ, μετά τον Νεοζηλανδό, Πέτερ Σνελ. «Είμαι τόσο χαρούμενος. Είναι η κορυφαία στιγμή της καριέρας μου», τόνισε ο 27χρονος Κενυάτης πρωταθλητής, που ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος της κούρσας και σε καμιά στιγμή δεν άφησε το περιθώριο να σκεφθεί κανείς, πως κάποιος άλλος θα τερμάτιζε πρώτος.

«Μπορεί να φαίνεται εύκολη η νίκη, αλλά δεν ήταν. Τον τελευταίο καιρό είχα προβλήματα τραυματισμών και χάρη στην προσπάθεια και τη βοήθεια του προπονητή μου ήρθα στο Ρίο και υπερασπίστηκα τον τίτλο του χρυσού Ολυμπιονίκη. Η νίκη μου αυτή είναι σπουδαιότερη και από την πρωτιά στο Λονδίνο. Τώρα στο Ρίο απέδειξα πως είμαι ο κορυφαίος», συμπλήρωσε. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.