Βλόνταρτσικ: «Είμαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο»

Η Ανίτα Βλόνταρτσικ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σφυροβολία των γυναικών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η Ανίτα Βλόνταρτσικ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σφυροβολία των γυναικών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο. Η 31χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια από την Πολωνία, η οποία ήταν «ασημένια» πριν από τέσσερα χρόνια στο Λονδίνο, σημείωσε επίδοση 82,29 μέτρα, που αποτελεί νέο παγκόσμιο ρεκόρ, με το οποίο βελτίωσε το δικό της προηγούμενο ρεκόρ, το οποίο είχε πετύχει την 1η Αυγούστου του 2015 στην πατρίδα της και την πόλη Τσέτνιεβο με επίδοση 81,08 μέτρα.

Η Βλόνταρτσικ είναι η μοναδική γυναίκα, που έχει περάσει τα 80μ. και είναι η απόλυτη κυρίαρχος τους αγωνίσματος.

«Ηταν ο αγώνας της ζωής μου» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας της «TVP» και προσπάθησε με δυσκολία να μην ξεσπάσει σε κλάμματα χαράς. «Μετά την πρώτη βολή ήξερα πως θα έπαιρνα το χρυσό και μετά τη δεύτερη ένιωσα πως μπορούσα να κάνω μεγάλο ρεκόρ. Σκέφτηκα πως αυτή είναι η μεγάλη ημέρα. Δεν έχω βρεθεί ξανά σε τέτοια κατάσταση σε αγώνα, ούτε πιστεύω πως θα βρεθώ ξανά. Ηταν ο τέλειος συνδυασμός και είμαι ευτυχισμένη, που βρέθηκα στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας μου στον τελικό. Ηταν οι γονείς μου στις κερκίδες, οι φίλαθλοι με αποθέωσαν. Είμαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο».

Η Βλόνταρτσικ είναι ανίκητη από το 2014 και έχει στο ενεργητικό της τις 11 καλύτερες βολές όλων των εποχών στη σφυροβολία. Είναι η δεύτερη αθλήτρια από την Πολωνία, που κερδίζει το χρυσό στο αγώνισμα αυτό, μετά την Καμίλα Σκολίμοφσκα, η οποία ήταν πρώτη στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ το 2000. «Περισσότερο από το χρυσό, χαίρομαι για το ρεκόρ, καθώς αυτό δείχνει πως είμαι η κορυφαία στον κόσμο. Δεν απογοήτευσα όσους πίστεψαν σε μένα κι αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα», κατέληξε η Βλόνταρτσικ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.