Τραΐκοβιτς: «Καλύτερος αύριο»

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς προκρίθηκε στα ημιτελικά των 110μ. εμπόδια κατά την 4η ημέρα των αγώνων στίβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς προκρίθηκε στα ημιτελικά των 110μ. εμπόδια κατά την 4η ημέρα των αγώνων στίβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ο Κύπριος πρωταθλητής μετείχε στην 2η προκριματική σειρά του αγωνίσματος, όπου τερμάτισε 3ος σε 13.59. Η δυνατή βροχή επηρέασε όλους τους αθλητές, αλλά ο 24χρονος σπρίντερ πέρασε απευθείας στην ημιτελική φάση, καταγράφοντας έτσι άλλη μια μεγάλη επιτυχία για τον κυπριακό στίβο.

«Μπορεί να τερμάτιζα και πρώτος αν δεν κτυπούσα στο εμπόδιο. Ο Ορτέγκα χαλάρωσε στο τέλος, εγώ δεν θα χαλάρωνα αν ήμουν εκεί. Ήταν πολύ δυνατό κτύπημα, ευτυχώς όμως δεν έχασα το βηματισμό μου», δήλωσε ο Τραΐκοβιτς στη μικτή ζώνη και συμπλήρωσε:

«Είχα λίγο άγχος, αφού ήθελα πάρα πολύ να περάσω στον ημιτελικό. Αύριο θα είμαι ακόμη καλύτερος. Θα βάλω τα δυνατά μου για να κτυπήσω την πόρτα του τελικού! Νιώθω καλά, με ενισχύει ψυχολογικά η εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό και βοήθησε και πολύ η επιπλέον προετοιμασία που κάναμε στο Σάο Πάολο, πριν το Ρίο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.