Καλές παρουσίες από τους Ελληνες στις ΗΠΑ

Σε εξέλιξη είναι τα περιφερειακά κολεγιακά πρωταθλήματα, στα οποία μετέχουν αρκετοί Ελληνες αθλητές/τριες, που σπουδάζουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Σε εξέλιξη είναι τα περιφερειακά κολεγιακά πρωταθλήματα, στα οποία μετέχουν αρκετοί Ελληνες αθλητές/τριες, που σπουδάζουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. 

Στο Τενεσί η Σταματία Σκαρβέλη πραγματοποίησε πολύ καλή παρουσία, αφού ήταν πέμπτη στη σφαιροβολία με βολή στα 16,37 μ., επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ και δείχνει πως το καλοκαίρι θα εμφανιστεί ακόμη πιο δυνατή.

Στην ίδια περιφέρεια η Γεωργία Στεφανίδη ξεπέρασε τα 4,00 μ. στο επί κοντώ και κατέλαβε την 12η θέση. Η αθλήτρια του Πανεπιστημίου της Τζόρτζια, στη συνέχεια απέτυχε στα 4,10 μέτρα. Εξαιρετική παρουσία και από τον Αλέξανδρο Προδανά, πou αγωνίστηκε στην Ανατολική περιφέρεια στη Βοστόνη και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο βαρύ όργανο με 18,54 μέτρα.

Τέλος, η Κωνσταντίνα Ρωμαίου συμμετείχε στους αγώνες που έγιναν στην Αϊόβα, όπου πέτυχε 5,70 μ. στο μήκος και κατετάγη 13η, ενώ η Δήμητρα Γναφάκη στους αγώνες που έγιναν στο Μίσιγκαν τερμάτισε 16η στα 400 μ. με 57.54. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.