Ελλάδα – Κροατία 13-8: Με δύο πρόσωπα η εθνική, έμεινε εκτός τετράδας (video)

Εκτός συνέχειας Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο πόλο έμεινε η Ελλάδα που έχασε 13-8 από την Κροατία

Η εθνική μας ομάδα πάλεψε κόντρα στην Κροατία, ωστόσο έχασε 13-8 και έμεινε εκτός τετράδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ τώρα πλέον καλείται να παίξει για τις θέσεις 5-8

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπήκε καλά στο παιχνίδι, ωστόσο κόλλησε επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο καθώς δεν βρήκε τις απαιτούμενες λύσεις απέναντι στους καλύτερους Κροάτες.

Η Κροατία θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία στα ημιτελικά της διοργάνωσης, με την Εθνική μας να πληρώνει το μπλακ-άουτ της στο δεύτερο ημίχρονο και τις μόλις 1/6 επιτυχημένες επιθέσεις που είχε στον παίκτη παραπάνω.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στην πρώτη τους επίθεση, με τον Ζερδεβά να αποκρούει πέναλτι που κέρδισε ο Βρίλιτς, αλλά με τον Χαρκόφ να παίρνει το… ριμπάουντ, σκοράροντας για το 1-0. Ο Κάκαρης ισοφάρισε άμεσα και ο Φουντούλης έδωσε στην Εθνική μας το πρώτο της προβάδισμα στον ημιτελικό, πριν ο Φάτοβιτς ισοφαρίσει με σουτ από τα 6 μέτρα.

Ο Γενηδουνιάς σκόραρε για πρώτη φορά στην βραδιά, πριν η Κροατία σκοράρει στον παίκτη παραπάνω για το 3-3 του πρώτου οκταλέπτου.

Στη β΄ περίοδο, ο Καλογερόπουλος δίνει εκ΄ νέου προβάδισμα στην εθνική μας για το 3-4, ενώ οι Κροάτες εκμεταλλεύτηκαν ξανά τον παραπάνω παίκτη, ισοφαρίζοντας με 4-4 με τον Μάρινιτς-Κράγκιτς.

Οι Κροάτες προηγήθηκαν για πρώτη φορά μετά το υπέρ τους 1-0, με πανέμορφο γκολ του Βουκίσεβιτς, πριν ο Αργυρόπουλος ευστοχήσει σε πέναλτι που πήρε ο Νικολαΐδης, για το 5-5. Το πρώοτ ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να είναι μπροστά στο σκορ (6-5) χάρη σε γκολ του Παπαναστασίου μετά από κλέψιμο του Γενηδουνιά.

Το τρίτο οκτάλεπτο ξεκίνησε με τον Λόντσαρ να σκοράρει με όμορφο γυριστό, ισοφαρίζοντας σε 6-6, ενώ στη συνέχεια η Εθνική μας μπλόκαρε στην επίθεση, μην καταφέρνοντας να σκοράρει ούτε μία φορά και επιτρέποντας έτσι στους αντιπάλους της να φτιάξουν σερί 4-0, χάρη στο οποίο πήραν «διαφορά ασφαλείας» (9-6), με πρωταγωνιστή τον Μάρινιτς-Κράγκιτς, ο οποίος έφτασε τα 4 προσωπικά γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 5-6, 9-6, 13-8


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.