Νόβι Μπέογκραντ – Ολυμπιακός 13-11: Προδώθηκε από τον παίκτη παραπάνω (hls)

Δεν κατάφερε να προκριθεί στον ημιτελικό του F8 του Champions League, εκεί που θα βρεθούν οι Βλαχόπουλος και Σκουμπάκης.

Πλήρωσε το εξωπραγηματικά κακό ποσοστό του στον παίκτη παραπάνω ο Ολυμπιακός και γνώρισε την ήττα αποκλεισμό από τη Νόβι Μπέογκραντ στο «11 Aprile» του Βελιγραδίου με 13-11 για τον προημιτελικό του Final 8 του Champions League.

Το 3/17 στον παίκτη παραπάνω, ένα ποσοστό πραμγατικά κακό για τον Ολυμπιακό και ήταν ο κύριος λόγος που οι ερυθρόλευκοι ήταν συνεχώς πίσω στο σκορ, με εξαίρεση το 6-6 στο τέλος του ημιχρόνου.
Ενώ και στην εκκίνηση της 4ης περιόδου οι ερυθρόλευκοι έχασαν εκ νέου επίθεση στον παίκτη παραπάνω. Αντί να μειώσει σε 9-8, δέχτηκε γκολ στην επόμενη επίθεση της Νόβι και η διαφορά πήγε στο 10-7.
Το απίστευτο πρόβλημα στον έξτρα παίκτη συνεχίστηκε και στη δεύτερη σερί επίθεσή του στην 4η περίοδο, όμως η καλή του άμυνα τον κρατούσε ζωντανό και με τον Παπαναστασίου μείωσε σε 10-8.
Όμως δύο σερί γκολ της Νόβι χωρίς απάντηση από τον Ολυμπιακό έβαλε πολύ δύσκολα στην Ελληνική ομάδα, αφού 04:27 πριν το τέλος ανέβασε τη διαφορά στα +4. Σπουδαία εμφάνιση για την Νόβι από τον Άγγελο Βλαχόπουλο και από τον Σκουμπάκη, που πλέον θα παλέψουν στον ημιτελικό για την πρόκριση στον τελικό του Champions League.
Η μαχητικότητα των ερυθρολεύκων ήταν αυτό που τους έδωσε ανάσα και πάλι με ένα δικό τους 2-0 μείωσε και πάλι στα δύο γκολ. Αυτό βέβαια δεν ήταν κάτι που θα μπορούσε να συνεχιστεί για… πάντα καθώς ο χρόνος τελείωνε. Οι Πειραιώτες έψαχναν μία τελευταία “έκρηξη” για να γυρίσει το ματς, κάτι όμως που δεν ήρθε με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί το ματς με τη Νόβι να επικρατεί με 13-11. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο την Γιούνγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.