Πλευρίτου: “Να συνεχίσουν οι φίλαθλοι να μας στηρίζουν” (vid)

Η Βάσω Πλευρίτου ζήτησε από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να συνεχίσουν να στηρίξουν στον Ερασιτέχνη, προκειμένου να έρθουν και άλλες επιτυχίες στο μέλλον.

Η νεαρή πολίστρια των “ερυθρολεύκων” αναφέρθηκε στην κατάκτηση της κορυφή της Ευρώπης, καθώς επίσης και στο γκολ που σημείωσε στον τελικό και με το οποίο χάρισε τον τίτλο στην ομάδα της.

Αρχικά, η Ελληνίδα πολίστρια δήλωσε: “Νομίζω ότι είναι κάτι το οποίο δύσκολα κάποιος μπορεί να το κατακτήσει. Δεν είναι μόνο ότι στην ομάδα είναι μόνο Ελληνίδες, αλλά ότι και ο μέσος όρος ηλικίας είναι πάρα πολύ μικρός. Αυτό μας έκανε να πεισμώσουμε ακόμα περισσότερα και να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά”.

Στη συνέχεια, η 16χρονη παίκτρια αναφέρθηκε και στο γκολ που σημείωσε: “Η αλήθεια είναι πως με παίκτρια παραπάνω θα σκοράρουμε και ότι θα είναι το καθοριστικό. Ακόμα και που είχε αρκετό χρόνο, γιατί σε 2,30 λεπτά παίζεται ακόμα το παιχνίδι και μπορούν να αλλάξουν όλα, ήμουν όχι 100% σίγουρη, αλλά 1000% σίγουρη, ότι οποιαδήποτε και αν ήταν στη θέση μου θα έβαζε γκολ και δεν υπήρχε κάτι άλλο που να ήταν στο μυαλό μου”.

Τέλος, δεν παρέλειψε να στείλει και το μήνυμά της προς τους φιλάθλους της ομάδας: “Βεβαίως έχω να του πως, ότι μας στηρίζουν πάντα. Ήταν σαν να ήταν στο πλευρό μας. Τα μηνύματα που δεχτήκαμε ήταν φοβερά. Συγγνώμη αν σε κάποιους δεν έχουμε απαντήσει, αλλά και εμείς ήμασταν τρελαμένες με αυτό που έχουμε καταφέρει. Ακόμα δεν τον έχουμε πιστέψει τι έχουμε κάνει οι Ελληνίδες, με 16χρονα και 17χρονα κορίτσια στο ρόστερ μας. Είναι κάτι τεράστιο, θα ήθελα να τους πως ότι τους ευχαριστούμε πάρα πολύ, γιατί τα μηνύματα αισιοδοξία τους και στήριξης ήταν φοβερά, όλο αυτό τον καιρό και πίστεψαν πάρα πολύ στην ομάδα μας. Και φυσικά θα ήθελα στη φιέστα, αν μπορούν όλοι εικονικά να είναι εκεί. Να μας στηρίζουν γιατί εμείς προσπαθήσαμε να τους δώσουμε μεγάλη χαρά, φτάνοντας τον Ολυμπιακό μας στην κορυφή της Ευρώπης”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.