Έμερι: «Να τα δώσουμε όλα»

Ο Ουνάι Έμερι υπογράμμισε πως οι παίκτες της Σεβίλλης θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό της, στον τελικό του Σούπερ Καπ με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα.

Ο Ουνάι Έμερι υπογράμμισε πως οι παίκτες της Σεβίλλης θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό της, στον τελικό του Σούπερ Καπ με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα. Ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας υπογράμμισε πως οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν και το μυαλό τους στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αν θέλουν να πάρουν το τρόπαιο.

Αρχικά, ο τεχνικός των Ανδαλουσιανών τόνισε: «Δεν θέλω να δώσω ποσοστά αλλά η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί. Εμείς συνεχίζουμε στο δρόμο μας και θα παίξουμε για τη νίκη, θα βγούμε πεινασμένοι στο γήπεδο. Το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ παρουσιάζει μία ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο και θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε πολλά παιχνίδια με τη Μπαρτσελόνα επειδή αυτό σημαίνει πως θα είμαστε στην κορυφή».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός συμπλήρωσε: «Ο αγώνας της Τρίτης είναι η συνεχεια αυτό που κάναμε την περασμένη σεζόν στο Europa League. Είμαστε ευτυχισμένοι που βρισκόμαστε εδώ, θα παίξουμε με μυαλό και καρδιά. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις στιγμές στις οποίες θα είμαστε εμείς που θα ελέγχουμε το παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα έχει ένα πλάνο που το δουλεύει εδώ και χρόνια, όμως τώρα με τον Λουίς Ενρίκε έχει φτάσει σε ένα εξαιρετικό επίπεδο. Είναι σημαντική η απουσία του Νεϊμάρ αλλά θα τον αντικαταστήσει ο Πέδρο, που είναι ένας εξίσου ικανός παίκτης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.