Ο πρώτος τίτλος της σεζόν

Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη διεκδικούν τον πρώτο εφετινό τίτλο, στον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, ο οποίος θα διεξαχθεί φέτος στην Τιφλίδα της Γεωργίας (21:45).

Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη διεκδικούν τον πρώτο εφετινό τίτλο, στον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, ο οποίος θα διεξαχθεί φέτος στην Τιφλίδα της Γεωργίας (21:45). Οι Καταλανοί θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν την περσινή σεζόν, όταν κατάκτησαν το τρεμπλ. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έχει την ευκαιρία μέσα σε λίγες ημέρες να πανηγυρίσει δυο ακόμα τίτλους. Αρχικά, στον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ κόντρα στη Σεβίλλη και στη συνέχεια στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ, στους τελικούς της 14ης και 17ης Αυγούστου, κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. 

Η Μπαρτσελόνα θα ισοφαρίσει τη Μίλαν στις κατακτήσεις, αν κερδίσει τη Σεβίλλη στον τελικό της Τιφλίδας. Από την άλλη πλευρά, οι Ανδαλουσιανοί θέλουν να επαναλάβουν ότι και το 2006, όταν στον αντίστοιχο τελικό είχε επικρατήσει 3-0 της Μπαρτσελόνα. Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά, που θα δώσει το «παρών» η Σεβίλλη σε τελικό ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ. 

Ο Λουίς Ενρίκε δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Νεϊμάρ και Άλμπα, οι οποίοι είναι τραυματίες. Από την άλλη πλευρά, ο Ουνάι Έμερι δεν υπολογίζει στους Ραμί, Παρέχα, Καρίκο και Ενζονζί. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γουίλιαμ Κόλουμ από τη Σκωτία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.