Βρούτσης: «Τέτοιο ποδόσφαιρο θέλουμε, τέτοιο ποδόσφαιρο αξίζουμε!»

Η τοποθέτηση του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού.

«Το ποδόσφαιρο είναι ψυχαγωγία, δεν είναι “πόλεμος”. Τέτοιο ποδόσφαιρο θέλουμε, τέτοιο ποδόσφαιρο αξίζουμε!»

Αυτό ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, όπου αναφέρθηκε στην συνύπαρξη φιλάθλων από τις δύο ομάδες, σημειώνοντας ότι έτσι πρέπει να διεξάγεται κάθε ποδοσφαιρικός αγώνας

Η ανάρτηση του Γιάννη Βρούτση:

«Η χθεσινή ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική γιορτή στο γήπεδο «Καραϊσκάκης» επανέφερε εμφατικά την Ελλάδα μας στο επίκεντρο της παγκόσμιας προσοχής/προβολής και την διαφήμισε στα δισεκατομμύρια των φιλάθλων του βασιλιά των σπορ σε κάθε γωνιά του πλανήτη

Εκπληκτική ατμόσφαιρα, εξαιρετική η διοργάνωση του Σούπερ Καπ Μάντσεστερ Σίτι – Σεβίλλη, υποδειγματική η συνύπαρξη των Άγγλων, των Ισπανών και των Ελλήνων φιλάθλων (κάθε οπαδικής απόχρωσης) στις κερκίδες.

Έτσι πρέπει να διεξάγεται κάθε ποδοσφαιρικός αγώνας. Με αγάπη και πάθος για την ομάδα που υποστηρίζει ο καθένας κι όχι με μίσος για εκείνη του εκάστοτε αντιπάλου.

Και με αυτή τη φιλοσοφία εργαζόμαστε. Για να ξανασυμβεί στα γήπεδά μας, στις εγχώριες διοργανώσεις. Να απομονωθούν οι λίγοι παραβατικοί και να ξαναδοθεί ο χώρος στους πάρα πολλούς, ώστε να απολαμβάνουν τους αγώνες.

Το ποδόσφαιρο είναι ψυχαγωγία, δεν είναι «πόλεμος». Το ποδόσφαιρο είναι οι πανέμορφες χθεσινοβραδυνές εικόνες στον Πειραιά. Τέτοιο ποδόσφαιρο θέλουμε, τέτοιο ποδόσφαιρο αξίζουμε!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας