“Φωνάζει” η Πόρτο για πέναλτι

Ο προπονητής της Πόρτο, Βίτορ Περέιρα έκανε παράπονα για τη διαιτησία μετά την ήττα με 2-0 από την Μπαρτσελόνα στον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ.

Ο προπονητής της Πόρτο, Βίτορ Περέιρα έκανε παράπονα για τη διαιτησία μετά την ήττα με 2-0 από την Μπαρτσελόνα στον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ. Τα επικέντρωσε στη φάση του 80′, όταν ο Χουαρίν ανατράπηκε στην περιοχή από τον Ερίκ Αμπιντάλ.

«Ξέρω ότι είναι δύσκολο να πάρεις πέναλτι κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο 80′. Αν ήταν στην αντίπαλη περιοχή πάντως, θα είχε δοθεί σίγουρα» δήλωσε ο προπονητής της Πόρτο. Ωστόσο έβγαλε το καπέλο του στην Μπαρτσελόνα της οποία μάλιστα δήλωσε οπαδός. 

«Ελπίζω να απολαύσατε το παιχνίδι, η συμπεριφορά της ομάδας μου ήταν πολύ καλή. Σε ένα παιχνίδι με τόσο μεγάλη ένταση είναι λογικό να γίνονται λάθη και από ένα τέτοιο δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Αναγκάσαμε κι εμείς την Μπαρτσελόνα σε λάθη, αλλά δεν τα εκμεταλλευτήκαμε. Είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα σήμερα. Παίζει το ποδόσφαιρο που όλοι θέλουμε να βλέπουμε. Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης, αλλά είναι δύσκολο να παίξεις κόντρα στην Μπαρτσελόνα ακόμα κι έντεκα εναντίον έντεκα, πόσω μάλλον με εννέα» είπε ο Περέιρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.