Σπανός: “Θα παλέψουμε”

Ο Ατρόμητος είναι έτοιμος να κάνει τη "μίνι υπέρβαση", να αποκλείσει την Άλκμααρ και να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, όπως τόνισε ο Γιώργος Σπανός.

Ο Ατρόμητος είναι έτοιμος να κάνει τη “μίνι υπέρβαση”, να αποκλείσει την Άλκμααρ και να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, όπως τόνισε ο Γιώργος Σπανός. Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα www.atromitistas.gr ο πρόεδρος των Περιστεριωτών τόνισε ότι η ολλανδική ομάδα είναι σαφώς πιο “γεμάτη” σε εμπειρία και παραστάσεις από τα ευρωπαϊκά κύπελλα, αλλά αγωνιστικά δεν τρομάζει τους “κυανόλευκους”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ήταν από τους πιο βατούς αντίπαλους που υπήρχαν στην 5άδα του γκρουπ μαζί με την Γκενκ, οπότε βλέπουμε το ποτήρι… μισογεμάτο. Ειδικά από τη στιγμή που υπήρχαν γενικότερα τόσες πολλές ισχυρές ομάδες. Η Άλκμααρ έχει περγαμηνές και παραστάσεις, αλλά η πορεία της τα τελευταία 1-2 χρόνια είναι πτωτική.

Θα πρέπει να κάνουμε μια ‘μίνι υπέρβαση’, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι μια αντίπαλος στα μέτρα μας και θα το παλέψουμε. Θα γίνουν μάχες. Μπορεί η Άλκμααρ να έχει αρκετές συμμετοχές στα κύπελλα Ευρώπης, αλλά αγωνιστικά δε νομίζω ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές, ενώ έχει αποδυναμωθεί και επιθετικά”.

Για τα “μάτια” του Ατρομήτου στην Άλκμααρ:
“Θα τη δούμε για πρώτη φορά τηλεοπτικά την Κυριακή που υποδέχεται τον Άγιαξ. Την επόμενη εβδομάδα θα πάνε οι άνθρωποί μας στην Ολλανδία για να παρακολουθήσουν τον εκτός έδρας αγώνα με τη Βάαλβαϊκ. Θέλουμε να δούμε πως αγωνίζεται μακριά από το γήπεδό της”.

Για τον τρόπο παιχνιδιού των Ολλανδών:
“Είναι μια γνήσια ολλανδική ομάδα. Οι ομάδες της Ολλανδίας συνήθως έχουν τη λογική ‘όσα φάμε και όσα βάλουμε’. Παίζουν λίγο ‘χύμα’ δηλαδή. Αυτό βέβαια μπορεί να είναι καλό, αλλά μπορεί να αποδειχθεί και μπούμερανγκ”.

Για τον περσινό αποκλεισμό από τη Νιουκάστλ:
“Πέρυσι είχαμε έναν πολύ πιο δύσκολο αντίπαλο. Θα κάναμε μεγάλη έκπληξη αν προκρινόμασταν και αν είχαμε ισονομία. Αν μας έδινε το πέναλτι και την αποβολή ο διαιτητής. Πιστεύω όμως ότι θα τα καταφέρουμε φέτος. Θα ρίξουμε όλο το βάρος μας εκεί”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.