Τριάδης: «Στις λεπτομέρειες χάσαμε την πρόκριση» (video)

Αποστολή, Λιέγη: Ευγένης Δαδαλιάρας
Αχ, αυτές οι λεπτομέρειες! Εκεί απέδωσε ο Παναγιώτης Τριάδης τον αποκλεισμό της Ξάνθης από τη Σταντάρ Λιέγης από τα πλέι οφ του Europa League.

Αποστολή, Λιέγη: Ευγένης Δαδαλιάρας
Αχ, αυτές οι λεπτομέρειες! Εκεί απέδωσε ο Παναγιώτης Τριάδης τον αποκλεισμό της Ξάνθης από τη Σταντάρ Λιέγης από τα πλέι οφ του Europa League. Στις δηλώσεις που έκανε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός της θρακιώτικης ομάδας (δείτε το σχετικό βίντεο) κατά την επιστροφή της αποστολής από το Βέλγιο στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης, το πρωί της Παρασκευής (9/8) εξήγησε γιατί -κατά τη γνώμη του- δεν τα κατάφεραν οι «κόκκινοι» να περάσουν και δεύτερο ευρωπαϊκό γύρο.

Είπε χαρακτηριστικά ο Τριάδης: «Η πρόκριση κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά. Στο δεύτερο δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Πιστεύω ότι δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Παίξαμε πολύ καλά απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης, που είναι καλή ομάδα, και ίσως αν είχαμε λίγη τύχη, βάζαμε κι άλλο γκολ, θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Η πρόκριση κρίθηκε και στα δύο παιχνίδια. Ήμασταν λίγο άτυχοι. Τα δύο γκολ μέσα στην έδρα μας, δεν έπρεπε να τα δεχτούμε. Για τα γκολ στη Λιέγη είναι δύσκολο να πω τώρα κάτι, καθώς θα πρέπει να τα δούμε πρώτα με τον προπονητή. Πιστεύω, πάντως, ότι δεν έπρεπε ούτε αυτά να τα δεχτούμε».

Όσο για τη συνέχεια της Ξάνθης στο ελληνικό πρωτάθλημα, που ξεκινάει σε μια περίπου εβδομάδα, ο Τριάδης δήλωσε: «Θα συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε, θα προσπαθήσουμε να παίζουμε δυνατά σε κάθε παιχνίδι και να κερδίζουμε. Τόσο στα παιχνίδια με τη Σταντάρ, όσο και με τη Λίνφιλντ δείξαμε ότι μπορούμε να σταθούμε και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, επομένως πήραμε ψυχολογική τόνωση και για το ελληνικό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για την Ξάνθη».  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.