Καραγκούνης: «Ο πιο βατός αντίπαλος»

Ο Θανάσης Καραγκούνης συμφώνησε με τον Γιώργο Παράσχο ότι η Άλκμααρ είναι η καλύτερη αντίπαλος για τον Ατρόμητο στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και ότι η πρόκριση θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό στο Περιστέρι.

Ο Θανάσης Καραγκούνης συμφώνησε με τον Γιώργο Παράσχο ότι η Άλκμααρ είναι η καλύτερη αντίπαλος για τον Ατρόμητο στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και ότι η πρόκριση θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό στο Περιστέρι. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός υποστήριξε ότι η ολλανδική ομάδα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη Νιουκάστλ, την οποία αντιμετώπισαν πέρυσι οι Περιστεριώτες, αλλά δεν πρέπει να θεωρηθεί και εύκολη αντίπαλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καραγκούνη στον ραδιοφωνικό σταθμό NOVAΣπορ FM:

«Πιστεύω πως ο προπονητής μας έχει δίκιο. Η Άλκμααρ είναι ίσως ο πιο βατός αντίπαλος που θα μπορούσαμε να έχουμε. Η Άλκμααρ δεν είναι η Νιούκαστλ που αντιμετωπίσαμε πέρσι, αλλά δεν είναι και εύκολος αντίπαλος. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο ματς. Πιστεύω πως εκεί θα κριθούν τα πάντα. Αν καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη, πιστεύω πως θα έχουμε καλές πιθανότητες εν όψει της ρεβάνς. Ο μεγάλος μας στόχος είναι να μπούμε στους ομίλους. Τα παίρνουμε με τη σειρά. Στο πρωτάθλημα θέλουμε να πάμε ένα σκαλί πιο πάνω από πέρσι, αλλά έχουμε δρόμο γι’ αυτό, γιατί το πρωτάθλημα είναι μακρύ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.