Η μπάλα δεν τιμώρησε την Τσέλσι

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς της Άιντραχτ με την Τσέλσι στην Φρανκφούρτη. Η Τσέλσι άργησε μισή ώρα να μπει στο ματς αλλά όταν το έκανε, ήταν καλύτερη, έκανε φάσεις και έχασε την ευκαιρία να πάει με σκορ πρόκρισης στην Αγγλία. Στο τέλος η μπάλα λίγο έλειψε να την τιμωρήσει αλλά οι γηπεδούχοι ήταν άστοχοι!

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς της Άιντραχτ με την Τσέλσι στην Φρανκφούρτη. Η Τσέλσι άργησε μισή ώρα να μπει στο ματς αλλά όταν το έκανε, ήταν καλύτερη, έκανε φάσεις και έχασε την ευκαιρία να πάει με σκορ πρόκρισης στην Αγγλία. Στο τέλος η μπάλα λίγο έλειψε να την τιμωρήσει αλλά οι γηπεδούχοι ήταν άστοχοι! 

Θαρραλέα για τριάντα λεπτά η Άιντραχτ… δεν ήταν αρκετό

Με γενναιότητα, ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση η Άιντραχτ Φρανκφούρτης μπορεί να μην είχε την μπάλα στην κατοχή της αλλά έμοιαζε και ήταν πιο επικίνδυνη από την Τσέλσι στην αρχή του αγώνα. 

Απείλησε με στατικές φάσεις με πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 21ο λεπτό αλλά ο Άμπραχαμ από καλή θέση σούταρε άουτ. Στην δεύτερη μεγάλη ευκαιρία της σκόραρε. Ο Φίλιπ Κόστιτς πρόβλημα για την Τσέλσι στο πρώτο ημίχρονο πήρε την μπάλα από αριστερά. Με την σέντρα του έστειλε την μπάλα συστημένη στο κεφάλι του Γιόβιτς και αυτός με όμορφη κεφαλιά στα δίχτυα του Κέπα. 

Πέτυχε το 1-0 στο 23ο λεπτό με το ένατο φετινό γκολ του στο Europa League! 

Από το 30ο λεπτό και μετά όμως. Ανεξήγητα η Άιντραχτ άρχισε να πανικοβάλλεται! Γύρισε κάτω από την μεσαία γραμμή. Σταμάτησε το πρέσινγκ και περίμενε την Τσέλσι. Η Αγγλική ομάδα αποδέχθηκε την πρόσκληση. Ο Γουίλιαν στο 35ο λεπτό και ο Λόφτους-Τσικ δις (41′ και 43′) απείλησαν τον Τραπ αλλά ήταν άστοχοι! 

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η Τσέλσι κέρδισε επτά κόρνερ και με ένα από αυτά σκόραρε. Το τέρμα πέτυχε ο πιο επικίνδυνος παίκτης της ομάδας του Μαουρίτσιο Σάρι, ο Πέδρο που κατάφερε να περάσει την μπάλα από πολλά σώματα και να την στείλει στα δίχτυα του Τραπ.

Το ημίχρονο δίκαια έληξε ισόπαλο 1-1. 

Η μπάλα δεν τιμώρησε την Τσέλσι 

Από την αρχή του δευτέρου ημίχρονου η Τσέλσι κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Έφτιαξε πολλές φάσεις αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Τραπ σε προσπάθειες των Λόφτους-Τσικ (54′), Γουίλιαν (56′) και αποκορύφωμα το δοκάρι του Νταβίντ Λουίζ σε φοβερή εκτέλεση φάουλ στο 59ο λεπτό!

Η μπάλα δεν τιμώρησε την ομάδα που έχανε τις ευκαιρίες αν και έδωσε την μάχη της! Στο 81ο λεπτό ο Πασιένσια δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα της Τσέλσι ενώ ο Άμπραχαμ από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ στο 85ο λεπτό!

Το τελικό 1-1 αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για την ρεβάνς!

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. : Τραπ – Ντα Κόστα, Άμπραχαμ, Χασέμπε, Χίντερεγκερ, Φαλέτ – Φερνάντες (72′ Πασιένσια), Ρόντε, Γκατσίνοβιτς (90+ Βίλεμς) – Κόστιτς, Γιόβιτς

ΤΣΕΛΣΙ : Κέπα – Αθπιλικουέτα, Νταβίντ Λουίζ, Κρίστενσεν, Έμερσον – Ζορζίνιο, Καντέ, Λόφτους-Τσικ (82′ Κόβατσιτς) – Πέδρο, Γουίλιαν (62′ Αζάρ), Ζιρού


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.