Δεν άλλαξε η ώρα

Οριστικά στις 19:00 θα ξεκινήσει η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Τρίτη.

Οριστικά στις 19:00 θα ξεκινήσει η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Τρίτη. Η UEFA ενημέρωσε τη διοίκηση του «Δικέφαλου» του Βορρά πως δεν έγινε αποδεκτό το αίτημα που είχε καταθέσει για την αλλαγή της ώρας έναρξης της αναμέτρησης, από τις 19:00 στις 16:00. Η ρωσική ομάδα προτείνε την αλλαγή ημέρα της διεξαγωγής της αναμέτρησης, όμως η πλευρά του ΠΑΟΚ απάντησε αρνητικά.

Ο ΠΑΟΚ είχε ζητήσει να ξεκινήσει το ματς στις 16:00 και όχι στις 19:00, όπως είναι προγραμματισμένο. Ο λόγος είναι η διαφορά θερμοκρασίας που θα υπάρχει στη Μόσχα, καθώς αυτή θα φτάσει τους δέκα βαθμούς. Όπως υπολογίζεται στις 19:00 η θερμοκρασία θα φτάνει στο -20, ενώ στις 16:00 θα είναι στο -10.

Από εκεί και πέρα, ο Μάκης Χάβος φέρεται να έχει καταλήξει σε ένα 4-4-1-1 για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Κρέστις αναμένεται να καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Κοντρέρας και Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας. Ο Σνάουτσνερ θα αγωνιστεί στα δεξιά και ο Λίνο στα αριστερά. Οι Γκαρσία και Τσουκαλάς θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι, με τον Βιεϊρίνια στα αριστερά και τον Σαλπιγγίδη στα δεξιά. Ο Ίβιτς θα αγωνιστεί σε επιτελικό ρόλο, πίσω από τον Μουσλίμοβιτς, ο οποίος θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.