Μισή… κατασκοπεία έκανε ο Σλιούτσκι

Μισή... κατασκοπεία έκανε παρακολουθώντας τον αγώνα του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρη με τον Πανιώνιο, ο τεχνικός της ΤΣ.Σ.ΚΑ Μόσχας Λεονίντ Σλιούτσκι.

Μισή… κατασκοπεία έκανε παρακολουθώντας τον αγώνα του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρη με τον Πανιώνιο, ο τεχνικός της ΤΣ.Σ.ΚΑ Μόσχας Λεονίντ Σλιούτσκι. Ο Ρώσος προπονητής παρακολούθησε μόνο το πρώτο ημίχρονο του αγώνα μαζί με τον συνεργάτη του Σεργκέι Σούστικοφ, για να προλάβει την πτήση για την Θεσσαλονίκη.

Ο Σλιούτσκι έχει προμηθευτεί και το dvd του πρόσφατου αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, αλλά όπως άφησε να εννοηθεί, περισσότερο τον αφορά η ετοιμότητα της δικής του ομάδας, παρά η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, δεδομένου πως το ρωσικό πρωβτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει και η ομάδα του δεν έχει δώσει ακόμα επίσημο παιχνίδι.

Εφτασε πέντε ημέρες πριν το παιχνίδι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας 
Πέντε ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι της με τον ΠΑΟΚ για το Γιουρόπα Λιγκ, έφθασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη η αποστολή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προκειμένου να εγκλιματιστούν οι παίκτες της στις κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδας. Οι Ρώσοι αφίχθησαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» χωρίς να προβούν σε δηλώσεις και κατευθύνθηκαν σε ξενοδοχείο της περιοχής αεροδρομίου.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ ήρθε με όλα της τα «αστέρια» και με επικεφαλής τον Βίκτορ Ονόπκο, τον βοηθό του Λεονίντ Σλούτσκι, ο οποίος ταξίδεψε απευθείας για την Αθήνα, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο. Τα μέλη της ρωσικής αποστολής έδειχναν να απολαμβάνουν τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες και τον ήλιο, που έλαμπε στον ουρανό της Θεσσαλονίκης. Το απόγευμα, οι Μοσχοβίτες πραγματοποίησαν και προπόνηση, στο προπονητήριο του ΠΑΟΚ στην Σουρωτή.

Στην αποστολή της ΤΣΣΚΑ μετέχουν 20 ποδοσφαιριστές, που είναι οι: Ακινφέεφ, Σεμπέρας, Ναμπάμπκιν, Ράχιμιτς, Μπερεζούτσκι Β., Μπερεζούτσκι Α., Μαμάεφ, Χόντα, Λαβ, Ντούμπια, Σενίκοφ, Γκονζάλες, Ντραγκόεφ, Οντία, Τόσιτς, Νέτσιντ, Ιγκνάσεβιτς, Τσεπτσούκοφ, Αλντονίν και Κάουνα.

Ο Σέκου Ολίσε λόγω προβλήματος τραυματισμού δεν ήρθε, αλλά θα ενσωματωθεί με την αποστολή της ρωσικής ομάδας εντός των επόμενων ημερών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.