«Ατού η Τούμπα για τον ΠΑΟΚ»

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος πιστεύει ότι η Τούμπα μπορεί να αποτελέσει τον 12ο παίκτη του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ, ενώ εφιστά προσοχή στον ταχύτατο Ομπαμεγιάνγκ.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος πιστεύει ότι η Τούμπα μπορεί να αποτελέσει τον 12ο παίκτη του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ, ενώ εφιστά προσοχή στον ταχύτατο Ομπαμεγιάνγκ.

Ο Έλληνας διεθνής, ο οποίος σκόραρε χθες στο «Καμπ Νόου» με τη Λεβερκούζεν, αλλά δεν απέφυγε την ήττα από τη Μπαρτσελόνα, έκανε τις εκτιμήσεις του για το προσεχές ματς του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ μιλώντας στην Arena Press.

Αναλυτικά:

Κυριάκο ποια είναι η άποψή σου για τον αγώνα με την Ντόρτμουντ;

«Η Ντόρτμουντ είναι μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ ποιοτικούς παίκτες. Στην Τούμπα, όμως, έχει να παίξει ένα διαφορετικό παιχνίδι, γιατί ο ΠΑΟΚ με τον κόσμο του και με την πίεση που θα ασκηθεί από τις κερκίδες, θα είναι πολύ καλός και οι Γερμανοί δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιο κλίμα, σ’ αυτό το ρυθμό της κερκίδας. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι πολύ φανατισμένοι και θα είναι δίπλα στην ομάδα, ασκώντας μεγάλη πίεση στην Ντόρτμουντ. Οπότε, με το ατού της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ σίγουρα έχει ελπίδες στο ματς. Εάν πιάσει μία πολύ καλή απόδοση και όλοι οι παίκτες του δείξουν τον καλύτερό  τους εαυτό, πιστεύω, ότι μπορούν να πάρουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Έχει, όμως, μεγάλο βαθμό δυσκολίας το παιχνίδι, γιατί η Ντόρτμουντ είναι εξαιρετική ομάδα».

Τι πρέπει να προσέξει περισσότερο ο ΠΑΟΚ;

«Τον Ομπαμεγιάνγκ, είναι πολύ γρήγορος επιθετικός και του περνάνε πολύ καλές μπαλιές από πίσω οι χαφ και οι εξτρέμ της Μπορούσια Ντόρτμουντ».

Έχει δεις φέτος αγώνες του ΠΑΟΚ;

«Συνέχεια βλέπω τον ΠΑΟΚ, είδα πολλά παιχνίδια του και φέτος. Είναι μία καινούργια ομάδα, με πολλούς νέους παίκτες που ήρθαν πρόσφατα, χρειάζεται καιρός για να ‘δέσει’. Η ομάδα, όμως, είναι καλύτερη από πέρυσι, αυτό φαίνεται. Εάν είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη ψυχολογικά και αγωνιστικά θα πάρει ένα καλό αποτέλεσμα».

Ποιο είναι το κύριο χαρακτηριστικό της Μπορούσια Ντόρτμουντ;

«Είναι πολύ γρήγορη ομάδα, το ποδόσφαιρο παίζεται σε άλλες ταχύτητες στη Γερμανία. Ο ΠΑΟΚ πρέπει είναι πολύ συγκεντρωμένος, γιατί όταν έχεις αντιπάλους παίκτες με τέτοια ποιότητα, δευτερόλεπτα εάν χάσεις την αυτοσυγκέντρωση σου, μπορούν  να σου κάνουν την ζημιά και να σου βάλουν γκολ».

Η ευχή σου για το παιχνίδι ποια είναι;

«Μακάρι να κερδίσει ο ΠΑΟΚ, ποια άλλη ευχή θα μπορούσα να κάνω».

Το ματς θα το δεις τηλεοπτικά;

«Θα το δω, εννοείται».

Θα ήθελες να ήσουν και στη Τούμπα;

«Δεν πειράζει, θα πάω όταν θα παίξει ο ΠΑΟΚ εδώ μέσα στη Γερμανία με την Ντόρτμουντ».

Ποιο μήνυμα θέλεις να στείλεις στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ;

«Ό,τι και να συμβεί, κατά την διάρκεια του αγώνα της Πέμπτης, όχι μόνο εάν κερδίζει ο ΠΑΟΚ, αλλά και να χάνει και να μην παίζει καλά, να είναι δίπλα στην ομάδα και να την στηρίζουν σε όλες τις στιγμές του ματς».

Πιστεύεις ότι ο φετινός ΠΑΟΚ έχει περισσότερες προοπτικές, να πάρει έναν τίτλο;

«Όπως είπα, λόγω των πολλών μεταγραφών και της έλευσης του νέου προπονητή, φυσικά χρειάζεται λίγος χρόνος για να ‘δέσει’ η ομάδα και να μπορεί να αποδώσει, όπως πρέπει. Και ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός, όμως, πήρε κι αυτός πολύ καλούς παίκτες, δεν θα είναι εύκολο το πρωτάθλημα. Μακάρι, πάντως, να κατακτήσει έναν τίτλο φέτος ο ΠΑΟΚ».

Ο Μπερμπάτοφ είναι μία σπουδαία μεταγραφή κατά κοινή ομολογία…

«Σίγουρα είναι τεράστιο όνομα και ελπίζω να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.