Η ΑΕΚ βράβευσε τον Λάκη Νικολάου

Πριν την έναρξη του αγώνα με τη Ζενίτ η ΠΑΕ ΑΕΚ βράβευσε τον Λάκη Νικολάου. Δηλώσεις του Κώστα Μανωλά στο match programme.

Ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του “δικεφάλου”, ο οποίος στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα την περίοδο 1997-1998, είχε διατελέσει και πρόεδρος του συλλόγου, αγωνίστηκε για 11 σερί σεζόν με την φανέλα της ΑΕΚ. Ήταν βασικός και αναντικατάστατος στη “χρυσή” τριετία 1976-1979 της “Ένωσης” όταν και πραγματοποίησε τις 118 από τις συνολικά 358 συμμετοχές του με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα, με την οποία σκόραρε 42 φορές.

Στο μεταξύ, στο επίσημο match programme της ΠΑΕ υπήρχε μια μίνι συνέντευξη του Κώστα Μανωλά. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ δήλωσε ότι θέλει να σκοράρει και κόντρα στη Ζενιτ, όπως είχε πράξει και κόντρα στη Χάιντουκ στον αγώνα στο Σπλιτ. Ο ανιψιός του Στέλιου Μανωλά εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η ΑΕΚ μπορεί να πάει μέχρι τους “16” της διοργάνωσης και ακόμα παραπέρα.

Χαρακτήρισε δάσκαλο τον Τραϊανό Δέλλα, υποστήριξε ότι ο Λουκάκου ήταν ο δυσκολότερος επιθετικός που αντιμετώπισε ποτέ, τόνισε ότι θέλει να αγωνιστεί κάποια στιγμή σε ομάδα του εξωτερικού ενώ δήλωσε ότι είναι πολύ σημαντικό να γίνει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.