Τσιρίλο: Δε φοβόμαστε τίποτα

Αποφασισμένοι είναι οι παίκτες του ΠΑΟΚ για την πρόκριση μέσα στο Ζάγκρεμπ, όπως τόνισε ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, ενώ δήλωσε πως οι “ασπρόμαυροι” δεν σκέφτονται την ισοπαλία, παρά μόνο τη νίκη στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Επίσης, ο Τσιρίλο υπογράμμισε πως η Ντιναμό χρειάζεται προσοχή, καθώς διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός τόνισε κατά την αναχώρηση της αποστολή του ΠΑΟΚ από το αεροδρόμιο “Μακεδονία: «Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, όλοι είμαστε έτοιμοι, θα πάμε με πολλή δύναμη να κάνουμε κάτι καλό».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι μας κάνει και η ισοπαλία, πρέπει να πάμε ήρεμοι, να κάνουμε τη δουλειά μας και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Η Ντιναμό είναι καλή ομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ αυτή την εποχή είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η αντίπαλός μας έχει κάποιους πολύ καλούς παίκτες, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να λειτουργήσουμε σαν σύνολο, να είμαστε μια ομάδα, να είμαστε προσεκτικοί. Είμαστε ΠΑΟΚ και δεν φοβόμαστε τίποτα».

Με την αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε και μια ομάδα ασφαλείας οκτώ ατόμων, η οποία θα έχει ως κύριο μέλημά της, την προστασία των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας. Στα αγωνιστικά, ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει στους Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Ζουέλα και Μαλεζά, ενώ στο Ζάγκρεμπ θα κριθεί η συμμετοχή του Βίκτορ Βιτόλο στην αναμέτρηση της Τετάρτης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.