Πανηγυρική… ήττα για την Τσέλσι (video)

Στους "4" του Europa League προκρίθηκε η Τσέλσι που έχασε με 3-2 από τη Ρούμπιν Καζάν στη Μόσχα, αλλά υπερασπίστηκε το υπέρ της 3-1 στο πρώτο ματς στο Λονδίνο. Οι "μπλε" πήραν προβάδισμα νωρίς στο "Λουζνίκι" και ουσιαστικά δεν αγχώθηκαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Στους “4” του Europa League προκρίθηκε η Τσέλσι που έχασε με 3-2 από τη Ρούμπιν Καζάν στη Μόσχα, αλλά υπερασπίστηκε το υπέρ της 3-1 στο πρώτο ματς στο Λονδίνο. Οι “μπλε” πήραν προβάδισμα νωρίς στο “Λουζνίκι” και ουσιαστικά δεν αγχώθηκαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Ο Τόρες “κρέμασε” τον Ριζίκοφ στο 5′ και άνοιξε το σκορ για τους Άγγλους, οι οποίοι στοχεύουν στην κατάκτηση ενός δεύτερου διαδοχικού ευρωπαϊκού τροπαίου. Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, αλλά το δεύτερο μέρος είχε σίγουρα μεγαλύτερες συγκινήσεις και ακόμη τέσσερα γκολ.

Ο Μαρκάνο ισοφάρισε στο 51′ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ορμπάιθ, αλλά η “απάντηση” των φιλοξενούμενων ήταν άμεση. Ο Μόουζες με σουτ απ’ την περιοχή έβαλε και πάλι την Τσέλσι στη θέση του οδηγού στο 55′. Αν και οι ελπίδες των Ρώσων ουσιαστικά είχαν εξαλειφθεί, τα γκολ συνέχισαν να πέφτουν… βροχή στο “Λουζνίκι”.

Ο Καραντενίζ με ακόμη μία κεφαλιά στο 62′ ισοφάρισε εκ νέου για τη Ρούμπιν, ενώ το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο 75′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νάτσο. Στην εσχάτη των ποινών υπέπεσε ο Τζον Τέρι στην 100ή συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΡΟΥΜΠΙΝ Κ.: Ριζίκοφ, Νάβας, Κούζμιν (46′ Καλέσιν), Ανσάλντι, Μαρκάνο, Ορμπάιθ (66′ Ντιαντιούν), Ερεμένκο, Καραντενίζ, Νάτσο, Κασάεφ (72′ Ριαζάντσεφ), Ροντόν

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Αθπιλικουέτα, Τέρι, Νταβίντ Λουίζ, Φερέιρα, Ακέ, Λάμπαρντ (90’+1′ Ιβάνοβιτς), Μπεναγιούν (77′ Όσκαρ), Ραμίρες (60′ Μίκελ), Μόουζες, Τόρες


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.